Bilic: 'Artık kırmızı kart görmeye son vermeliyiz'

Beşiktaş'ta 2 maçlık aranın ardından alınan 3 puanın ve oynanan mücedeleci futbolun sevinci var. Teknik Direktör Bilic, "Böyle oynadığımız zaman kaybetsek bile bunu dert etmeyiz" dedi. Hırvat teknik adam 3 haftadır gördükleri kırmızı kartlardan da yakındı.

Yayınlanma: 09.11.2014 - 22:09
Abone Ol google-news

İstanbul Başakşehir galibiyetini Lig TV'de değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Böyle oynadığımız zaman kaybetsek bile bunu dert etmeyiz" dedi.

İlk yarıda rakipten üstün oynadıklarını ama oyuncuların kişisel yeteneklerini ortaya koyamadıklarını vurgulayan Bilic, "2. yarıda ise harika oynadık. Demba Ba harika bir gol attı. Kerim harika oynadı. Böyle oynadığımız zaman kaybetsek bile bunu dert etmeyiz" diye konuştu.

Maç esnasında sık sık diyaloglar yaşadığı maçın 4. hakemi Mustafa İlker Coşkun hakkında da açıklamalar yapan Hırvat teknik adam “Dördüncü hakemle maçtan sonra da konuştuk. Kendisiyle ilgili düşüncelerim çok olumlu. Kendisine de bunu söyledim; gerideyken de gayet medeni sorular sordum. O da bana yanıtlar verdi" dedi.

Üst üste 3. maçı 11 kişi tamamlayamadıklarını da hatırlatan Slaven Bilic, "Bu bizim açımızdan zor bir durum. Artık kırmızı kart görmeye bir son vermeliyiz.” diye konuştu.

Futbolcularını bu koşullarda kazandıkları için takdir ettiğini sözlerine ekleyen Bilic, "İlk yarıda rakip bir gol buldu. Bu işimizi zorlaştırdı. Bizim hatalarımızdan, bazen de kendi yaptıkları doğru işlerden fırsatlar yakaladılar. Oyuncularım bu şartlarda çok iyi iş çıkardılar. Rakibimiz çok organize bir takımdı. Çok iyi bir geri dönüş gerçekleştirdik ve hakederek bu maçı kazandık. Oyuncularımı bu özverilerinden dolayı kutluyorum” dedi. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler