Galatasaray için flaş iddia: Belhanda satıldı mı?

Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Transfer gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre Galatasaray, Belhanda transferi için Gomis'in takımı Al-Hilal ise anlaşmaya vardı. Ancak Belhanda ve Galatasaray cephesinden gelen bilgiler ise bunun tam olarak doğru olmadığı yönünde... İşte Belhanda-Galatasaray haberlerine dair son detaylar ve gelişmeler...

Yayınlanma: 23.05.2019 - 11:49
Galatasaray için flaş iddia: Belhanda satıldı mı?
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Belhanda'nın geleceği hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı! 2017'nin Temmuz ayında Dynamo Kiev'den 9 milyon Euro'ya transfer edilen Faslı orta saha bu sezon çıktığı 35 maçta 4 gol 10 asist kaydetmişti.

Suudi Arabistan medyasında çıkan iddialara göre, kadrosunda Bafetimbi Gomis'i de bulunduran Al-Hilal kulübü, Belhanda transferi için Galatasaray'la 13 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. Hatta bu iddialara, Belhanda'nın menajeri William D'Avila'nın Suudi Arabistan'a gitmesi de kanıt olarak gösterildi.

Ancak durumun böyle olmadığı öğrenildi. William D'Avila'nın Suudi Arabistan'a gittiği fakat görüştüğü ismin Belhanda değil Badou Ndiaye olduğu belirtildi. Galatasaray'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Stoke City'ye dönen oyuncuyu, Al-Hilal istiyor ve William D'Avila da bunun için Suudi Arabistan'a gitti.

Öte yandan Galatasaray cephesinden gelen bilgi de en azından şimdilik Belhanda'nın Cimbom'dan ayrılmayacağı yönünde... Sarı kırmızılı yöneticiler, teknik heyetten Belhanda'nın satılmasına dair bir karar gelmediğini ve böyle bir anlaşma yapmadıklarını belirtti.

Fatih Terim'in beğendiği bir oyuncu olan Younes Belhanda'nın 'satılması planlanan oyuncular' arasında olmadığı öğrenilirken, çok iyi bir alternatifi bulunmadığı sürece de satılmayacağı vurgulandı. Hatta Galatasaray, Ndiaye'nin de ayrılmasının ardından orta sahaya bir takviye daha yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler