Fenerbahçe’de kadro dağılıyor

Slimani, Benzia, Valbuena, Neustadter ve Soldado’dan sonra Ayew de gitti.

Yayınlanma: 31.05.2019 - 06:00
Fenerbahçe’de kadro dağılıyor
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’ye tarihinin en kötü sezonunu yaşatan kadro dağılıyor. Kiralık sözleşmeleri sona eren Slimani ve Benzia, mukaveleleri biten Valbuena ile Neustadter’in ardından Andre Ayew de Sarı-Lacivertlilerle yollarını ayırdı. Bu arada Roberto Soldado’nun sosyal medya hesabından kolilenmiş eşyalarını paylaşması da İspanyol golcünün veda hazırlığı olarak yorumlandı. Sarı-lacivertlilerde Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Kameni, Frey, Reyes, Alper, Barış ve Ferdi’nin de yeni sezonda olması beklenmiyor.

Yanal'dan gençlik hamlesi !
Fenerbahçe bir yandan dış transferde girişimlerini tüm hızıyla sürdürürken, diğer yandan da iç yapılanmaya dair hamleler gerçekleştiriliyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecek sezon kadrosundaki önemli kozlarından birisi Yusuf Mert Tunç, Abdulcebrail Akbulut ve Oğuz Kağan Güçtekin gibi daha önce şans vermediği gençler olacak. 2000 doğumlu başarılı forvet oyuncusu Yusuf Mert, 17 yaşındaki sağ bek Abdulcebrail ve 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kağan, takımın bu yaz gerçekleştireceği kamplarda kendilerine yer bulacak. Yanal, bu 3 ismin hazırlık sürecinde sergileyecekleri performansları sezon genelinde olduğu gibi yakından takip edecek.

U18 ligi’nde yeni rekor
Kütahya’daki Spor Toto U18 Ligi ilk kademe müsabakasında mücadele eden Fenerbahçeli atlet Berke Akçam, 110 metre engellide yeni U18 rekoru kırdı. Berke Akçam, Tibet Sancak’a ait olan 13.77’lik eski rekoru, 13.63’e indirme başarısı gösterdi. Bursalı genç atlet, bir ay önce Antalya’daki birinci kademe müsabakalarında da 400 metre engelli rekorunu yenilemişti.

Metin Aşık uğurlandı
F.Bahçe'nin eski başkanlarından Metin Aşık dün son yolculuğuna uğurlandı. Dereağzı tesislerinde düzenlenen tören sonrası Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilen Aşık’ın cenazesinde ailesiyle birlikte spor camiasının önde gelen isimleri yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler