Kasımpaşa Rize'yi evinde geçti

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 3-1 yendi. Galibiyeti getiren goller Babel(2) ve Halil'den geldi.

Yayınlanma: 29.11.2014 - 15:31
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Saat 13:30'ta başlayan ve Alper Ulusoy'un yönettiği mücadelede Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren goller 37 ve 59'da Ryan Babel'den, 39'da Halil Çolak'tan geldi. Çaykur Rizespor'un tek sayısı ise 22. dakikada Deniz Kadah'tan geldi.

Karşılaşmada ilk gol Çaykur Rizespor'dan geldi. 22. dakikada Eren Albayrak'ın sol çaprazdan yaptığı ortayı tamamlayan Deniz Kadah, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kasımpaşa bu gole 37. dakikada Ryan Babel'le cevap verdi. Sol kanattan yapılan ortayı Eren Albayrak kafayla uzaklaştırmak istedi. Topla ceza sahası yayının hemen gerisinde buluşan Ryan Babel, sağ ayağıyla yerden sert bir vuruş yaptı ve beraberliği sağlayan golü kaydetti.

Bu golden 2 dakika sonra Kasımpaşa, Halil Çolak'ın golüyle 2-1 öne geçti. 39. dakikada Sancak Kaplan'ın ortasına Adem Büyük, Serkan Kırıntılı'dan önce yükselerek kafayla dokundu. Kale sahası içindeki topu takip eden Halil Çolak topu boş kaleye gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Kasımpaşa 2-1 önde kapattı. İkinci yarının 59. dakikasında ise Ryan Babel sahneye tekrar çıkarak takımını 2 farklı öne geçiren golü kaydetti. İlhan Eker'in pasıyla topla buluşan Hollandalı futbolcu hızla sol taraftan ceza sahasına girdi ve vuruş açısını yakalayınca sağ ayağıyla çok sert vurarak skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kasımpaşa mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Kasımpaşa bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltirken, Çaykur Rizespor ise 10 puanda kaldı. Kasımpaşa 12. haftada Bursaspor'a konuk olacak. Çaykur Rizespor ise KDÇ Karabükspor'u ağırlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler