Real Madrid'in kabusu geri döndü

İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid, derbide Real Madrid ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, çeyrek finale yükseldi. Atletico Madrid'in golleri eski takımına dönen El Nino lakaplı Fernando Torres'ten geldi.

Yayınlanma: 16.01.2015 - 09:25
Abone Ol google-news

2-0'ın rövanşında Santiago Bernabeu'ye çıkan Atletico Madrid, henüz 36. saniyede Fernando Torres'le 1-0 öne geçti. Antonio Griezmann'ın Pepe'yi ekarte edip soldan cezasahasına bıraktığı topu Torres, şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve Real Madrid'i şoke eden golü kaydetti.

Golün şokunu kısa sürede atlatan ve oyunu tamemen Atletico Madrid yarısahasına yıkan Real, 20. dakikada Sergio Ramos'un golüyle skoru 1-1'e getirdi. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya Atletico Madrid yine golle başladı. Golün kahramanları yine Griezmann ve Torres oldu. Bu kez 33. saniyede Griezmann bıraktı, Torres bir kez daha ağları havalandırdı ve Atletico'yu 2-1 öne geçirdi.

54. dakikada iki rekor transferin ortaklaşa golü geldi. Gareth Bale'in pasını ağlarla buluşturan Cristiano Ronaldo bir kez daha Real Madrid'i ümitlendirdi.

57. dakikada Arda Turan, Fernando Torres'in yerine oyuna girerken, Atletico Madrid, 2. yarı Real'e karşı daha etkili bir oyun sergiledi ve karşılaşma da 2-2 sona erdi.

Atletico Madrid'i çeyrek finale taşıyan golleri atan Fernando Torres, 2013'ten bu yana ilk kez bir maçta 2 gol atarken, Real Madrid'e karşı oynadığı 13 maçta 10. kez ağları havalandırdı ve Atletico'nun ezeli rakibinin kabusu olmaya devam etti.

BARÇA ÇOK RAHAT

Kupanın diğer mücadelesinde ise Barcelona ilk maçta 5-0 yendiği Elche’yi deplasmanda da 20’de Mathieu, 40’da Sergi Roberto ve 43’te penaltıdan Pedro’nun, 90’da Adriano’nun golleriyle 4-0 yendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler