Lua Lua Akhisar'da

Akhisar Belediyespor, ara transferin son gününde Demokratik Kongolu santrafor Lomana Lualua'yı renklerine bağladı.

Yayınlanma: 02.02.2015 - 15:32
Abone Ol google-news

Kariyerinde daha önce İngiltere'de Newcastle United, Portsmouth, Blackpool, Yunanistan'da Olympiakos formalarını giyen, ülkemizde bulunduğu son 2.5 sezonda Kardemir Karabükspor ve Çaykur Rizespor'da oynayan 35 yaşındaki yıldızla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik direktörlük görevine Roberto Carlos'u getirdikten sonra transfer harekatına girişen Akhisar Belediyespor, ara dönemde Kenan, Saidi, Kerim, Çağlar, Sonko ve Taşkın'la yollarını ayırdı. Yeşil siyahlılar, kaleci Zeki, Sertan, Custidio, Yiğit Gökoğlan, Vaz Te, Pekin, Orhan, Luan, Koray Aslan ve Lualua'yı kadrosuna dahil ederek tam 10 yeni takviye yaptı. Akhisar Belediyespor'da son transferler Koray ve Lualua, teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla tanışarak ilk antrenmana çıktı.

KUPADA RAKİP TRABZONSPOR

Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki son maçında yarın Trabzonspor'u ağırlayacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Atv yayınlayacak. Yeşil siyahlılarda sakatlıkları bulunan Yiğit ve Ahmet Cebe forma giyemeyecek. Grupta 6 puan toplayan Akhisar Belediyespor, son 16'ya kalmak için rakibini yenerek kendisiyle aynı puandaki Keçiörengücü'nün Manisaspor'a takılmasını bekleyecek. Beraberlik durumunda 4 puanlı Manisaspor'un Keçiören'i yenmesi Akhisar'a tur atlatacak. Akhisar Belediyespor yenilir, Manisaspor kazanırsa tur atlayan Manisaspor olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler