Aziz Yıldırım için okulda güvenlik önlemi

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı yanında, eski adı Kenan Evren Anadolu Lisesi olan İstanbul Anadolu Lisesi’nde Aziz Yıldırım için özel önlem alındı.

Yayınlanma: 25.03.2015 - 10:14
Abone Ol google-news

F.Bahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı yanında, eski adı Kenan Evren Anadolu Lisesi olan İstanbul Anadolu Lisesi’nde 9. sınıf öğrencilerden biri sınıf penceresinden Sarı - Lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım’a hakaret etti. Kulübe gelişi sırasında bu olayla karşılaşan Aziz Yıldırım, o sınıfa girerek “Kim bana küfür eden çıksın ortaya, bu okulu yıkarım, yakarım” diye bağırdı. Bu sırada Yıldırım’a bağıran öğrenci, “Ben söyledim. Pişmanım özür dilerim” dese de başkan Aziz Yıldırım bu okulu yıkacağını söyleyip, bağırarak okulu terk etti.

Gündem olan bu haberin ardından okul yönetimi, panolara ve sınıflara hazırladığı bildiriyi dağıttı. Okul içerisinde dağıtılan bildiride, öğrenciler ve tüm personelin, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında demeç vermemesi istendi. Dağıtılan bildiride “Öğrencilerimizin ve tüm çalışanlarımızın basına demeç, bilgi vermesi okulumuza, öğrencimize ve demeç veren kişiye zarar verebilir. Bu nedenle basına demeç, bilgi verilmemesi önemle rica olunur” ifadeleri kullanıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler