F.Bahçe’de deprem

Statlarda olsun salonlarda olsun yönetime istifa sesleri çığ gibi büyüyor

Yayınlanma: 23.05.2015 - 06:37
Abone Ol google-news

Bazı hatalar vardır telafisi mümkün değildir. İşte F.Bahçe-Bursa maçı. Bir futbol takımı nasıl olur da bu kadar kötü futbol oynar. Teknik direktör İsmail Kartal’ın yaptığı hatalar komedi. Diego’yu ısınmaya gönderiyor, Mehmet Topuz’u alıyor. Meireles’i çıkarıyor, Hasan Ali’yi oyuna sokuyor. Sanki galip olan F.Bahçe. Bu kadarına pes! Kartal kadar bir o kadar da futbolcular suçlu. Sanki oynamayın, yenilin diye talimat almışlar. Profesyonellik böyle mi olur. Herkes kendi bildiğini oynasa, mücadele etse, formasını ıslatsa tablo daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Takım iyiden iyiye yaşlandı.

Kafalarından silmişler

Gitmesi gereken futbolcu sayısı çok fazla. Bunun bilincinde olan bazıları var ki haftalar öncesinden F.Bahçe’yi kafalarından silmişler. Sanki burası şampiyonluk yarışı verilen bir kulüp değil. Bazı oyuncular çiftlikte gibiler ne rahatlık bu?.. Emenike’nin hali içler acısı. Arkadaşı pas atıyor, beyefendi sakatlanmış topa ayağını uzatmıyor, sonra kenara geliyor, 30 saniye sonra sahaya dönüyor. Sıktı artık. F.Bahçe’yi, F.Bahçe yönetimini zor günler bekliyor. Kongrede Aziz Yıldırım yine çok güçlü aday, fakat gelinen nokta pek parlak değil. Saracoğlu’nda yönetim istifa sesleri her hafta fazlalaşıyor. Ülker Arena’daki basketbol maçı sırasında bile ‘En büyük taraftar futbolcular sahtekâr’ tezahüratları yükselmiş.

Çakı açıklaması

lF.Bahçe, Bursaspor maçında sahaya çakı atan kişinin tespit edilerek TFF’ye bildirildiğini ve bu konuda kulübe değil eylemi gerçekleştiren kişiye ceza verilmesi gerektiğini bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler