Şike davasında tanıkların günü

Yeniden yargılanma kararı verilen Şike Davası’nda en son görüşme 28 Nisan 2015 günü gerçekleşmiş gözlemci, hakem ve bilirkişi raporlarının celbine karar verilmişti. Erteleme tarihi 8 Temmuz olarak belirlenmişti. O gün, bugün.

Yayınlanma: 08.07.2015 - 06:12
Abone Ol google-news

Erteleme tarihi 8 Temmuz olarak belirlenmişti. O gün, bugün. Hakem raporları, gözlemci raporları, bilirkişi raporları hazır. Ayrıca Abdullah Avcı, Lutfi Arıboğan, Ali Parlak ve Göksel Gümüşdağ tanık olarak dinlenecekler. Çağlayan’daki Mehmet Selim Kiraz Adliyesi’nde 13. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu’nda görülecek duruşmanın başlama saati 09.30. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatlarından Prof. Dr. Köksal Bayraktar, nisan ayındaki duruşma sonrasında şöyle bir açıklamada bulunmuştu:

“F.Bahçe ve Aziz Yıldırım olarak bundan 3 yıl önce aynı mahkemede sunduğumuz delillerin daha da genişletilerek yeniden getirilmesi isteniyor. O maçlarla ilgili hakem raporlarının, saha temsilcileri raporlarının ve gözlemci raporlarının, tüm raporların getirilmesi isteniyor. Biz bunu, 3 sene önce, kendi açımızdan olan belgelerle ortaya koymuştuk.” Bayraktar’ın bu görüşü tartışmaya açık. Katılım yine yüksek olacak, ancak salon yetersiz. Son gün havalandırma da çalışmamıştı. Bana yöneltilen ‘Nasıl bir sonuç çıkar?’ sorusunu Bayraktar’a yönelttim. O da “Yine erteleme olur” yanıtını verdi.

Nani antrenmanda

F.Bahçeli Nani, dün Düzce’ye giderek Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki kampa katıldı. Burada teknik direktör Pereira ve takım arkadaşlarıyla tanışan Portekizli daha sonradan antrenmana katıldı. Sarı-Lacivertlilerde Nani’nin gelişi tam bir karnavala dönüştü. Peki bu Portekiz’de nasıl yankı buldu. Publico gazetesi “Nani’nin geliş görüntülerini izledik. Quaresma da Türkiye’ye geldiğinde benzeri görüntüler olmuştu. Umarız Nani’nin Türkiye macerasi Q7 gibi hayal kırıklığıyla bitmez” ifadelerine yer verdi.

V.Persie için Terraneo yollarda

İtalyan Sportif Direktör Terraneo, Nani’den sonra trasferine bitti gözüyle bakılan Van Persie’yle son bir görüşme yapmak üzere Londra’ya gitti. Transferin bu görüşmenin ardından resmi olarak açıklanması bekleniyor. Hollandalı futbolcunun ise 9 Temmuz Perşembe günü İstanbul’da olacağı öğrenildi. Sarı- Lacivertliler’in Hollandalı’yla 3 yıllık anlaşma yapacağı ve kulübü Manchester United’a da bonservis bedeli olarak 7 milyon Avro ödeyeceği kaydedildi. Bu arada Van Persie, M.United’la idmana çıkmaya başladı.

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza’nın transferini açıkladı. Souza ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Yabancı sayısı yükselen Fenerbahçe’nin Emenike’yi Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ain’e kiraladığı öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler