Galatasaray Inter'i devirdi

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan dostluk maçında, eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i, 54. dakikada Wesley Sneijder'in, eski takımına attığı golle 1-0 mağlup etti.

Yayınlanma: 02.08.2015 - 22:26
Abone Ol google-news

Galatasaray, hazırlık maçında Türk Telekom Arena'da, Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'i konuk etti. Hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı mücadeleyi sarı kırmızılılar, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in 54. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Sneijder'in golünün asistini yeni transferlerden Lukas Podolski yaptı. 

HAMZAOĞLU'NDAN İDEAL 11

Aslan mücadeleye Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz 11'iyle çıkarken, Inter ise karşılaşmaya Handanovic, Santon, Miranda, Jesus, Murillo, Kondogbia, Guarin, Kovacic, Hernanes, Palacio, Icardi 11'iyle başladı.

FENERBAHÇE'YE 4. YILDIZ GÖNDERMESİ!

Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri Roberto Mancini'ye 4 yıldızın bulunduğu not kağıdı verdi.

Sarı-kırmızılı takımı çalıştırdığı dönemde oyuncularıyla not kağıdı yardımıyla iletişim kuran Mancini'ye maç başladıktan sonra Wesley Sneijder tarafından üzerinde 4 adet yıldızın bulunduğu bir kağıt ulaştırıldı. İtalyan teknik adam, bu kağıdı kameralara gösterdi.
      
2013-2014 sezonunda Fenerbahçeli futbolcular, Mancini'nin bu yöntemine, kalecisi Volkan Demirel tarafından kameralara gösterilen "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı bir kağıtla gönderme yapmıştı.
      
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira da UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Skahhtar Donetsk karşısında aynı yöntemle oyuncularına uyarılarda bulunmuştu.

SABRİ VE SERCAN'A ISLIK

Galatasaraylı taraftarlar maç öncesinde Sabri Sarıoğlu'nu, karşılaşma esnasında ise 81. dakikada Chedjou'nun yerine oyuna giren Sercan Yıldırım'ı ıslıkla protesto etti. 

Karşılaşma öncesinde Sabri Sarıoğlu tribünler tarafından çağrıldı ancak taraftarların yarısı tecrübeli futbolcuyu ıslıkladı. TT Arena'da kadrolar anons edilirken de bir kısım Galatasaray taraftarı Sabri Sarıoğlu'nun ismi okununca ıslıklayarak protesto etti.

Sabri'nin sözleşmesi uzatıldığında Galatasaray taraftarı, aldığı ücret ile ilgili büyük tepki göstermişti. Özellikle sosyal medyada, deneyimli futbolcu için eleştiriler yapılmıştı.

Sercan Yıldırım ise 81. dakikada Aurelien Chedjou'nun yerine oyuna dahil olurken tribünlerin tepkisiyle karşılaştı. Sercan'a yapılan tepkinin nedeni ise geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'da kiralık forma giyerken sarı kırmızılılara attığı golün ardından abartılı bulunan sevinç gösterisiydi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler