Atromitos-Fenerbahçe maçını izlemek için Tivibu frekansları ve kurulum

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan ekibi Atromitos ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Tivibu yayınlayacak. İşte Tibibu frekans ayarları...

Yayınlanma: 20.08.2015 - 16:18
Abone Ol google-news

Fenerbahçe bu akşam Yunanistan temsilcisi Atromitos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçı Tivibu'dan canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Atromitos-Fenerbahçe maçı saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenecek.

TİVİBU SPOR FREKANSLARI

* Uydu alıcınızdan 'Kurulum' menüsüne giriş yapın.

* 'Manuel Kurulum' ya da 'Manuel Kanal Arama'yı seçin.

* Açılan ekranda aşağıdaki Tivibu Spor frekanslarını girin ve arama yayın. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenecektir.

Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan herkes, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H - Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.

Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler