İşte Sneijder gerçeği

Galatasaray yönetimi, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in, yeni sözleşme konusunda menajeri aracılığıyla mesaj göndermesine karşın Felipe Melo'da olduğu gibi astronomik zam düşünmüyor.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 13:09
Abone Ol google-news

Menajer Guido Albers'in yaptığı açıklamada, "Wesley Sneijder, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacak bir takım yapısı istiyor" vurgusu dikkati çekmişti. Ancak işin aslında yıldız futbolcunun yıllık ücretine zam yapılmasının yanı sıra imza parası istemesi, Galatasaray yönetiminin işi ağırdan almasına neden oldu.

Galatasaray, Sneijder'i 2 yıl önce İnter'den transfer ederken, yıllık garanti ve artı maç başı ücretinin dışında 3 milyon Euro imza parası ödemişti. Yıldız oyuncunun sözleşmesinin uzatılması durumunda da imza parası istemesi ve bu rakam ile birlikte toplam yıllık ücretinin 5 milyon Euro'ya yükselmesi Başkan Dursun Özbek'i rahatsız ediyor.

Başkan Özbek, sıkı pazarlık yaparak, imza parasını vermemeyi ve Sneijder'in sözleşmesini 2+1 yıllık uzatmayı hedefliyor.

Dış transferde hedeflenen 3 oyuncunun transferinin sonlanmasının ardından Sneijder'ın menajeri ile masaya oturulacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler