‘Turistik seyahate mi çıktınız’ tepkisi

Beşiktaş taraftarı yönetime çıkıştı.

Yayınlanma: 02.09.2015 - 07:20
Abone Ol google-news

2015-16 sezonu için yaz transfer dönemi sona ererken transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş aynı hızı koruyamadı ve taraftarlarında hayal kırıklığı yarattı. Sağ ve sol bekte bir süredir sıkıntı çeken Siyah-Beyazlı ekip, bu sıkıntıyı Tosic ve Beck transferleriyle çözerken Çin’e satılan Demba Ba’nın boşluğunu Gomez ile doldurdu. Savunmada takımdan ayrılan Sivok’un yerine Gremio’dan Rhodolfo’yu renklerine bağlayan Beşiktaş’ta taraftarların yoğun isteği sonucunda Quaresma da transfer edilirken Beşiktaş yönetimi orta alan ve kale için takviye yapmadı.

Sabırlar taştı

Veli ve Tolgay’ın sakatlıkları sebebiyle orta alanda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Ozan Tufan’ı F.Bahçe’ye kaptırırken Gökhan İnler ve Lucas transferinde de mutlu sona ulaşamadı. Cenk’in G.Saray’a satılmasıyla beraber performansları tartışılan iki kalecinin yerine daha iyi bir kaleci alınmaması ve son dönemde yapılan bütün transfer çalışmalarının başarısızlıkla sonuçlanması sabırları taşırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar özellikle sosyal medya aracılığıyla transfer yapılmamasına büyük tepki gösterirken yapılan transfer turları için ‘Turistik seyahate mi çıktınız?’ şeklinde protestolarla yönetime tepki gösterdiler.

Orman: Hedef çifte şampiyonluk

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligde şampiyonluk, Avrupa arenasında da kupa kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Orman, Beşiktaş Dergisi’ne yaptığı açıklamada Kara Kartallar’ın oynadığı futbolu ‘keyifli’ olarak değerlendirirken Siyah-Beyazlı taraftarların sabırlı olmasını, ligin uzun bir maraton olduğunu ve takım hangi statta oynarsa oynasın destek vermelerini istedi.

Güneş: Devrimci yapı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Siyah-Beyazlı camianın yapısının “devrimci” olduğunu ve böyle bir yapıya da “dinamik” bir futbolun yakışacağını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı “Çarşı gibi ‘Her şeye karşıyım’ demek istiyorum; elbette doğruya karşı değiliz ama ırk ayrımcılığına karşıyız. İnsan insandır, ırk, din, dil ayrımını çok ayıp buluyorum. Hele ki insan ayrımcılığı falan, ayıptır, kabul edilebilir şeyler değil. Beşiktaş’a bir an önce uyum sağlamak istiyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler