Şenol Güneş'in Lokomotiv planı

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba, Lokomotiv'in 2 yıldızı Niasse ve Kolomeytsev'in bağını kopartacak. Gomez de rakibe vurucu darbeyi indirecek

Yayınlanma: 21.10.2015 - 03:53
Abone Ol google-news

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova'yı devirme taktiğini belirledi. Bir süredir Rus takımını yardımcılarıyla birlikte inceleyen tecrübeli hoca bu maçta Atiba ve Mario Gomez'e büyük görevler verecek. Lokomotiv Moskova'nın en etkili isimlerinin Oumar Niasse ile Kolomeytsev olduğunu tespit eden Şenol Güneş, son haftaların başarılı ismi Atiba'ya bu oyuncuları durdurma görevi verdi. Takımın golcüsü Niasse ile Rus takımında Selçuk İnan'ın rolünü üstlenen Kolomeytsev'in bağını Atiba kopartacak. Kanadalı futbolcu iki futbolcuyu amansız bir presle kilitleyecek. Böylece Rus takımının en etkili 2 ismi çaresiz bir duruma düşürülecek ve maçın hakimiyeti Beşiktaş'a geçecek.

 
[Haber görseli]

GOMEZ'İN AVRUPA TECRÜBESİNE GÜVENİYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü, Atiba'nın yanı sıra bu maçta Mario Gomez'e de çok güveniyor. Alman futbolcunun Avrupa tecrübesine saygı duyan Güneş, Lokomotiv karşısında Gomez'in gol atacağına inanıyor. Bu maçta Güneş'in bir başka kozu olan Gökhan Töre de atakları yönlendirecek en önemli futbolcuların başında geliyor. Gökhan'ın süratine güvenen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunma oyuncularından da kademe hatası yapmamalarını istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler