‘4. yıldızın yeri belli fotoshopla kapanmaz’

Galatasaray yöneticisi Fatih İşbecer’den F.Bahçe ve Aziz Yıldırım’a cevap.

Yayınlanma: 28.10.2015 - 07:14
Abone Ol google-news

Galatasaray yönetiminin, F.Bahçe’ye ve derbinin hakemi Fırat Aydınus’a tepkisi sürüyor. Genel sekreter Fatih İşbecer, Fenerbahçe maçı öncesinde özellikle Galatasaray logosunun yıldızsız şekilde kullanılmasıyla ilgili, “Derbi anonslarında herkes logoları yıldızsız kullandı. Neden? Üç, dörtten küçük; herhalde onun sıkıntısı var! 4. yıldızı örtmek mümkün değil. Zaten Olcan gösterdi nerede olduğunu ve ‘Göğsümüzde 4 yıldızı gururla taşıyoruz’ dedi. Fotoshopla kapanacak bir şey değil. Bir başarının yansıması 4. yıldız ve herkes yerini biliyor” ifadelerini kullandı.

‘Aydınus bıraksın’

İşbecer, Fırat Aydınus’un hakemliği bırakması gerektiğini belirtip “Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği bıraktı. Biz de Fırat Aydınus’tan benzer bir şey bekliyorduk. Böyle hakemlik yapana halı sahada bile maç yönettirmezler... Utanmamışlar 8.4 not vermişler! Kıracaksan adam gibi kır yoksa ver 10 puan da ‘Bak biz hiçbir şey sallamıyoruz eşe dosta 10 puan çakıyoruz’ de” diye konuştu. İşbecer, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Ayakları titreyecek, dost değiliz, 2012’de kupayı Saracoğlu’nda almayacaklardı” sözlerine de sert yanıt verdi. İşte Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri’nin çok konuşulacak açıklamaları:

‘Yıldırım’ın hezeyanı’

* Saracoğlu’nda F.Bahçeli yöneticiler bizi medeniyet kuralları çerçevesinde misafir etmedi. Galatasaray oyuncusunun ayağı titremez. Titremediğini de gördük. İki kulüp arasında 100 yılı aşkın rekabet ve dostluk var. Bir kişinin kişisel hezeyanları nedeniyle bu dostluk sekteye uğramaz. Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. 20 yıldır her derbi öncesi böyle açıklamalar yapılıyor. Bize resmi davet gelmediği için bu kadar tantanadan sonra bizden de onlara davet gitmez.

* Yediğimiz gol ofsayt, 2 penaltı, Sneijder’i doğradılar.

* G.Birliği maçında 36 saniye süren tezahürat yüzünden iki tribünümüz kapandı. Bize Kadıköy’de misliyle küfür edildi. Bakalım oraya ne ceza çıkacak? Eğer ölçek varsa çok daha büyük ceza olmalı.

‘Mayıs’lar bizimdir’

* Bugüne kadar en çok biz şampiyonluk ipini göğüsledik. Mayıs’lar yine bizim olacak.

* Az laf çok iş! Takım ve işler rayına girdi. Galatasaray bir daha finansal kâbus yaşamayacak. Önümüzdeki 110 senenin temelini atıyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler