Nani dönüyor

Fenerbahçe gözünü perşembe günü deplasmanda oynayacağı Ajax maçına çevirdi. Galatasaray maçında sakatlanan Markovic’in bu maçta oynaması beklenmezken Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmayan Nani’nin yeniden onbire döneceği konuşuluyor.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 15:15
Abone Ol google-news

Fenerbahçe gözünü perşembe günü deplasmanda oynayacağı Ajax maçına çevirdi. Galatasaray maçında sakatlanan Markovic’in bu maçta oynaması beklenmezken Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmayan Nani’nin yeniden onbire döneceği konuşuluyor. Caner Erkin ise bildiğiniz gibi menisküs ameliyatı olduğundan 1 ay sahalardan uzak kalacak. Volkan Şen de Hollanda kafilesine alınacak isimler arasında. Alper Potuk’un son maçtaki performansı üzerine kanatların Nani ve Alper’e teslim edilmesi yüksek ihtimal olarak görünüyor.

Dış sahada gülüyor

Ankara dönüşü ekibiyle sohbet eden Vitor Pereira, deplasman maçlarının şampiyonluk yolunda en önemli etken olduğunun altını çizerken Osmanlıspor maçını ‘en iyi dış saha performansı’ olarak niteledi. Deplasmanda her takımın kendilerine sorun çıkardığını belirten teknik direktör, “Yine tek farklı kazandık. Ama diğer maçlardan farklı olarak daha özgüvenli bir takım olarak sahadaydık. Bu maçtaki oyunumuz umut vericiydi. 1-0’dan sonra da pozisyonlar yakalamak gelecek adına önemli bir gösterge” dedi.

‘21 puan çok değerli’

Futbol olarak beklentilerin altında kaldıkları dönemde toplanan 21 puanın çok değerli olduğunu kaydeden Vitor Pereira, “Takımın yarısından fazlası ligi daha yeni tanıyor. Türkiye liginin kendine has bir zorluğu var. Ve takımım zamanla bu zorlukları aşmayı öğreniyor” ifadesini kullandı. Pereira, Ajax ve Konya maçlarını galibiyetle bitirerek milli araya girmenin ileride oynamak istedikleri baskılı oyun için özgüven kaynağı olacağını da sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler