Hamzaoğlu ''Şimdilik susacağım''

Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut ile ilgili kullandığı ifadeleri hatırlatarak, “Bir hocanın oyuncusu hakkında yaptığı konuşması ayrılığına neden oldu. Konuşursam kulüp zarar görür. Ben Galatasaray için susacağım” dedi.

Yayınlanma: 24.11.2015 - 11:54
Abone Ol google-news

Hürriyet'in haberine geçtiğimiz hafta görevinden alınan ve “Ayrılığım sportif değil” açıklaması yapan eski Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu kararı öğrencisi Umut Bulut ile ilgili yaptığı açıklamaya bağladı.

AYRILMAM SPORTİF NEDENLERDEN DOLAYI DEĞİL

Hamzaoğlu, “Ayrılık kararı elbette sportif değil. Geçtiğimiz yıl 3 kupayı birden kazandık. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi’nde ve Türkiye’de hedeflerimize devam ediyorduk. Kaybedilmiş hiçbir şey yoktu. ‘Sportif değil’ derken kimsenin aklına farklı şeyler gelmesin. Demek istediğim sportif sonuçlar ile ilgili olmadığı. Bunun nedeni Umut Bulut ile ilgili yaptığım açıklama. Bir hocanın oyuncu hakkında yaptığı konuşması ayrılığına neden oldu” diye konuştu.

"ŞİMDİLİK SUSMALIYIM"

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Yönetimi’nin bu kararı almasındaki nedenler ile ilgili ise, “Şimdilik susmalıyım” dedi. Genç teknik adam ‘Otoriter olmaması, Florya’daki disiplin sorunu, kendi transfer ettirdiği oyuncuları oynatması, vizyon sorunu, transferdeki inatçı tavrı’ olarak G.Saray yönetiminin saydığı ayrılık nedenlerinin sıralanması ile ilgili olarak, “Ne yorum yapayım. Böyle değerlendirmişler. Şimdi bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam Galatasaray zarar görür. Bu yüzden Galatasaray için susacağım” ifadelerini kullandı.

“UMUT’UN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAKTIM”

Hamza Hamzaoğlu, kariyerine mal olduğunu düşündüğü geçtiğimiz haftaki basın toplantısında şöyle konuşmuştu: “Umut Bulut’un sözleşmesi otomatik uzamasa dahi, ben Umut’un sözleşmesini uzatacaktım. Umut kadar koşan, mücadele eden oyuncu var mı? Attığı ve attırdığı goller de var. Kimse Umut’u düşünüyor mu? Bu kadar ağır eleştirilere karşı bu çocuk nasıl bir psikoloji içine girer.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler