Ronaldo kızdı: Benim gibisi yok!

Cristiano Ronaldo, bir gazetecinin deplasman maçlarında az gol attığına dair bir soru sormasına kızarak, "Deplasman maçlarında benden daha çok gol atan bir oyuncu gösterebilir misin? Gösteremezsin, çünkü yok" diyerek basın toplantısını noktaladı.

Yayınlanma: 17.02.2016 - 11:21
Abone Ol google-news

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Roma ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ronaldo, Messi'nin kullandığı penaltı atışıyla ilgili gelen soruya, "Messi'nin bunu neden yaptığını biliyorum. Ama bununla ilgili başka bir şey söylemeyeceğim." şeklinde yanıt verdi.
Bilindiği üzere Lionel Messi, Barcelona'nın Celta Vigo ile oynadığı maçta kazanılan penaltı atışını Luis Suarez'e pas olarak kullanmış ve Uruguaylı oyuncu da golü atmıştı. Arjantinli yıldızın penaltı atışını bu şekilde kullanması bazı eleştirilere yol açmıştı.

"ÖNEMLİ OLAN SAHANIN İÇİ"
Ronaldo, Messi-Suarez-Neymar üçlüsüne kıyasla Benzema ve Bale ile yakın bir ilişkiye sahip olmadıkları yönündeki iddialarla ilgili ise şöyle konuştu: "Bale'ın benim evime gelmesi ya da gelmemesi, Benzema ile yemeğe çıkmam ya da çıkmamamın hiçbir önemi yok. Öpüşmeler, kucaklaşmalar benim için önemli değil. Benim için önemli olan sahanın içi. Benim tek değer verdiğim şey bu."

KIZDIRAN SORU!
Yıldız futbolcu, bir gazetecinin deplasman maçlarında az gol attığına dair bir soru sorması üzerine, "Neden deplasmanlarda gol atmakta zorlanayım ki? İspanya'ya geldiğimden beri deplasman maçlarında benden daha çok gol atan bir oyuncu gösterebilir misin? Gösteremezsin, çünkü yok." diyerek basın toplantısını noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler