Aziz Yıldırım'dan Volkan Demirel çağrısı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fernandao'nun milli takıma kazandırılma çalışmalarının ardından TFF Başkanı Demirören'e Volkan Demirel'i de hatırlattı.

Yayınlanma: 28.03.2016 - 09:34
Abone Ol google-news

Daha önce A Milli Takım'da forma giymek istediğini dile getiren Fernandao'nun işlemleri devam ediyor. Burak Yılmaz'ın sakatlık durumları ve Çin Ligi'ne transfer olması, Umut Bulut'un da formsuzluğu sebebiyle elinde sadece iki forveti kalan Fatih Terim, Brezilyalı oyuncunun milli takımda forma giymesi için düğmeye bastı.

Milli Takım'da oynamak istediğini Fanatik'e açıklayan Fernandao A Milli forma ile poz vermişti.
Yine aynı gazetenin haberine göre; TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu konuda görüşmek için bir araya geldi. Yıldırım, Fernandao konusunu tartışırken Volkan Demirel'i de unutmadı ve "Fernandao burada Van Persie ile forma mücadelesi veriyor, A Milli Takım’da da rekabet ortamını artırır. Onu Ay-Yıldız’a kazandırırken, bir başka yıldızı unutmamak gerek. bu sezonki formu dikkate alındığında Volkan Demirel’in geri dönmesi de ülke menfaatine olacaktır." ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesinde taraftarların kendisine küfür etmesi sebebiyle stadyumu terk etmişti. Volkan Kazakistan maçından bu yana milli takıma çağırılmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler