Uçan Hollandalı coştu.. Fenerbahçe takibini sürdürdü!

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinden takibini sürdüren Fenerbahçe, Hollandalı golcüsü van Persie'nin yıldızlaştığı maçta Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek puan farkının açılmasına izin vermedi.

Yayınlanma: 01.05.2016 - 20:50
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında rahat kazanarak zirve takibini sürdürürken, maça damgasını vuran isim iki gol bir asistlik performansıyla Robin van Persie oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta karşılaşmalarında Gaziantepspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti ve lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermedi.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, ligde oynanan son üç maçtaki ilk 11'i bozmadı ve kadro istikrarını korudu. Sarı-lacivertli ekipte Raul Meireles ile Mehmet Topuz'un yanısıra, uzun süreli sakatlığı süren Lazar Markovic ile kadro dışı bırakılan Caner Erkin maç kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie kulüp kariyerindeki 500. resmi maçına çıkarken, Bruno Alves de 100. kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Teknik Direktör Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Gaziantepspor ise bir önceki haftaya göre ilk 11'de altı değişiklikle sahaya çıktı.

Karşılaşmaya oldukça baskılı başlayan Fenerbahçe, 27. dakikada Simon Kjaer'in golüyle öne geçti. İlk yarının kalan bölümlerinde ise başka gol olmadı ve Fenerbahçe devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip, 48. dakikada ilk golün asistini yapan Robin van Persie, çok şık bir gol atarak farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

81. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Van Persie, attığı kafa golüyle farkı üçe çıkarttı: 3-0. Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 70'e yükseltirken, Gaziantepspor ise 32 puanda kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler