Galatasaraylı Sinan Gümüş, o 20 dakikayı anlattı

Sakatlığını atlatan ve Çaykur Rizespor maçında sahalara dönen Sarı-Kırmızılıların genç golcüsü, "Taraftarlarımız beni motive etti" dedi.

Yayınlanma: 06.05.2016 - 08:20
Abone Ol google-news

Yaşadığı arka adale sakatlığının ardından kupadaki Çaykur Rizespor maçıyla sahalara dönen Galatasaray’ın genç golcüsü Sinan Gümüş, oyunda kaldığı 20 dakikalık süre içinde birbirinden farklı duyguları aynı anda yaşadı. 88 gün sonra sahaya adım atar atmaz Galatasaray’ın oyununa hareket getiren, tribünleri heyecanlandıran ve yaptığı uzun mesafeli koşunun ardından çektiği şutla gole de çok yaklaşan Sinan Gümüş, karşılaşmanın ardından duygularını “Beni her zaman destekleyen Galatasaray taraftarına ayrı bir parantez açmak istiyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Oyuna girerken ve sahada olduğum 20 dakika içinde taraftarlarımızın sevgi gösterileri beni çok motive etti. Bu anları asla unutmayacağım. Kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum” sözleriyle özetledi.

İşte dönüşün sırrı

Teknik kadro, Sinan’ın 20 dakikalık performansını beğenirken, 22 yaşındaki oyuncunun, adale sakatlığı sonrası sahalara fiziksel açıdan sorunsuz dönmesinin altında önemli bir çalışma yatıyor. Sinan’ın sakatlık döneminde her gün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelip akşam saatlerine kadar özel fizyoterapist ve masör eşliğinde tedavi programını eksiksiz biçimde uyguladığı öğrenildi. Sinan sakatlık sürecinde beslenmesine çok özen gösterirken, psikolojik anlamda da kendini sağlıklı biçimde sahalara dönebilmek adına motive etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler