Aziz Yıldırım hesap soracak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün NTV ve NTVSpor ortak yayınında çok önemli konuşmalarla gündeme damga vuracak ve deyim yerindeyse 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyecek.

Yayınlanma: 24.08.2016 - 10:55
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün NTV ve NTVSpor ortak yayınında çok önemli konuşmalarla gündeme damga vuracak ve deyim yerindeyse 7’den 70’e herkesi ekran başına kilitleyecek. Bildiğiniz gibi Yıldırım, Silivri’de cezaevindeyken yaptığı bir açıklamasında “Ne şikesi, ne şike davası, uyumayın beyler, memleket elden gidiyor” şeklinde bir ifade kullanmış, ancak o günlerde bu görüşü fazla önemsenmemişti. Yıldırım, 2012 yılındaki bu görüşünün ardından tam 4 yıl sonra gündeme oturdu. Şimdi de bugün TV ekranlarında saat 21.00 itibarıyla A’dan Z’ye her olup bitene ışık tutacak.

Saray’a da çıkacak

Yıldırım’ın televizyon programından sonra Saray’a çıkacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da bir görüşme yapacağı konuşuluyor. Ancak yönetim içinden teyit edilen bu kararın tarihi henüz belli değil.

De Souza için satış kararı

Yeni teknik direktör Advocaat’ın iki transfer istemiyle harekete geçen yönetimin UEFA ile yapılan anlaşma gereği mevcut bütçesinin bonservisli oyuncu almaya müsait olmadığı ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım’ın De Souza başta olmak üzere kadroda taliplisi olan birkaç futbolcunun satışı için çaba harcadığı ve bu bütçe ile transfer yapmayı plandığı aldığımız duyumlar arasında. Mehmet Topuz’la Raul Meireles’in takım bulamaması ise camiada şaşkınlık yarattı.

Bu arada Fenerbahçe’nin yarın İsviçre ekibi Grasshoppers’la oynayacağı rövanş maçını Lig TV’nin naklen yayımlayacağı açıklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler