Galatasaray'da transfer harekatı başladı

Galatasaray'da devre arasının transfer stratejisi Levent Nazifoğlu'yla Jan Olde Riekerink'in yaptığı toplantının ardından belli oldu.

Yayınlanma: 16.11.2016 - 13:16
Abone Ol google-news

Transferde kesenin ağzını açacak olan sarı-kırmızılıların birinci hedefi hücum hattını güçlendirmek olacak. Riva ve Florya projelerinin de onaylanmasıyla ekonomik olarak eli güçlenen Dursun Özbek yönetimi söz verdiği gibi transfer için önemli adımlar atmaya Ocak'ta başlamak istiyor.

DEPAY MİLLİ FORMADA GÜZEL

Büyük umutlarla geldiği Manchester United'ta forma dahi bulamayan Memphis Depay milli takımda yeniden yıldızını parlatıp kurtarıcı oldu.
Fenerbahçe ve Everton'ın da istediği söylenen genç oyuncuyu Galatasaray kiralamak istiyor.

NIASSE'IN KULAĞI TELEFONDA

Forvet hattını güçlendirecek bir diğer isim ise Everton'a 18 milyon Euro'ya giden ama şans bulamayıp genç takımla antrenmanlara gönderilen Oumar Niasse.
Senegalli golcünün transferi çok istediği ancak İngiliz ekibinin yüksek bonservis talebi nedeniyle şu an transferin zor gözüktüğü söyleniyor.

VARGAS'IN GÖZÜ KAPIDA

26 yaşındaki Şilili Eduardo Vargas da Hoffenheim'da forma bulamamaktan şikayetçi. Depay ve Bruma gibi hızlı ve teknik oyunuyla dikkat çeken hem ileri uçta hem de sağ kanatta görev yapabilen Vargas'ı Hollandalı'yla beraber kadrosuna katmak isteyen Cim-bom bu üçlüyle rakip kaleye hızlı gidip sonuç alan bir takıma dönüşmek istiyor.

(Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler