Başakşehir son dakikada yıkıldı

Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Braga'ya son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Maç boyunca rakibi karşısında özellikle hücumda etkisiz kalan Medipol Başakşehir'de Kaptan Emre Belözoğlu'nun muhteşem golü de mağlubiyete engel olamadı.

Yayınlanma: 29.09.2017 - 06:34
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Braga ile deplasmanda karşılaşan Medipol Başakşehir, rakibine 2-1 mağlup oldu. İlk maçından 1 puanla ayrılan Medipol Başakşehir’de 37 yaşındaki Emre Belözoğlu, futboluyla yine göz doldurdu. Orta sahada adeta bir maestro gibi oynayan Kaptan Emre Belözoğlu, başarılı futbolunu attığı harika frikik golüyle taçlandırdı. Ancak Emre Belözoğlu’nun performansı puana yetmedi.

Gruptaki ilk maçında sahasında Ludogorets ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir, Braga deplasmanından mağlup dönerek gruptaki ikinci maçında puansız ayrıldı. İlk maçta deplasmanda Hoffenheim'ı yenerek grupta liderliğe oturan Braga ise aldığı galibiyetle liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Medipol Başakşehir’de Kaptan Emre Belözoğlu, takımını orta sahada taşıyan isim oldu. Attığı paslarla Medipol Başakşehir’in ataklarını yönlendiren tecrübeli futbolcu, serbest vuruştan attığı harika golle takımının oyunda kalmasını sağladı. Ancak son dakikada yenilen gol Medipol Başakşehir’in puan umutlarını söndürdü.

Forvette Adebayor’un yokluğunu büyük ölçüde hisseden Medipol Başakşehir, Elia ve Visca’nın da gününde olmaması nedeniyle gol pozisyonuna girmekte oldukça zorlandı. Zorlu maçta temsilcimiz karşısında oldukça etkili olan ve bol pozisyona giren Braga, kaleyi bulmakta zorlandı. Hassan ile öne geçmesine rağmen 2 dakika sonra Emre Belözoğlu’nun serbest vuruştan attığı gole engel olamayan Braga, son dakikalarda baskısını arttırdı. Sağlı sollu ataklarla Medipol Başakşehir kalesini zorlayan Braga, son dakikada attığı golle üç puana uzanan takım oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler