Başakşehir'e Alanyaspor darbesi

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta heyecanı Aytemiz Alanyaspor Medipol Başakşehir maçı ile başladı. Aytemiz Alanyaspor sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılırken konuk ekip Başakşehir, zirve yarışında ağır bir yara aldı. Ev sahibi ise kümede kalma yolunda derin bir nefes almış oldu.

Yayınlanma: 09.03.2018 - 22:00
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor, kritik karşılaşmada Medipol Başakşehir’i konuk etti. Hem zirve yarışını hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren maçta kazanan 4-1’lik skorla Aytemiz Alanyaspor oldu ve Akdeniz temsilcisi kümede kalma adına kritik üç puana uzandı.

Aytemiz Alanyaspor puanını 27’ye çıkardı ve maç fazlasıyla 13. sıraya çıkarak rahat bir nefes aldı. Medipol Başakşehir ise 50 puanla ikinci sırada kaldı. Alexandru Epureanu 71’de ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Emre Belözoğlu ise 90+1’de sarı kart görerek Epureanu ile birlikte gelecek hafta oynanacak kritik Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmüş oldu. Ev sahibinde ise Emre Akbaba, 90’da Emre Belözoğlu’na yaptığı faul nedeniyle ikinci sarı kartını gördü ve oyundan atıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon