Karaköy’ün Lezzet ve Keyif Bereketi: ‘Nar Dükkan’

İstanbul’un popüler semti Karaköy’de konumlanan Nar Dükkan, günün her saati, yemek keyfini adeta lezzet şölenine dönüştürüyor. Sabah kahvaltıları, öğle yemeği ve akşam iş çıkışında sevdiklerinizle yapacağınız keyifli sohbetler için yeni uğrak yeriniz bundan böyle Nar Dükkan olacak.

Yayınlanma: 21.05.2015 - 14:48
Abone Ol google-news

Karaköy’ün yeni alışkanlığı Nar Dükkan, özellikle gençlerin müdavim olduğu bölgede yaratıcı lezzet sunumları ile dikkat çekiyor. Nar mönüsünde günün her saatine yönelik hem yerel, hem de dünya mutfağına ait yemek ve aperatif önerileri bulunuyor. Venedik maskeleri ve kırmızı narlardan oluşan dekorasyon detayları, mekanda gözünüze ilk takılanlar oluyor. Ambiyansı ve Nar lezzetleri, mekanın müdavimi olmanız için size pek çok sebep sunuyor.
Başka hiçbir yerde olmayan bir uygulama ile şaşırtan Nar Dükkan, misafirlerini kitaplarla karşılıyor. Her masada yer alan kitaplarla birlikte, mekana özel bir mini kütüphane de bulunuyor. Klasik Fransızca ya da caz müzik, kahvaltınıza, öğlen ve akşam yemeklerinize eşlik ediyor.
Her damağa uygun yerel ve dünya mutfağı seçenekleri ile birlikte Nar Dükkan’a özel kahvaltı tabakları, oldukça iştah açıcı. Yaratıcı isimleriyle özdeşleşen kahvaltı seçeneklerinde neler yok ki? İki ya da tek kişilik alternatifli Leo’nun Tabağı, Boncuk Amsterdam’da, İdil Paris’te, Beril (Ben Hep Burdayım), Fulya Londra’da, Pati Newyork’ta, Demet İzmir’de, İsveç Usulü Krep ve Eggs Benedict kahvaltı severlerin vazgeçilmezlerinden.
Çalışan kesim için Nar Dükkan’da her gün öğlen enfes seçenekler mevcut. Girişteki kapının karşısındaki kara tahtada günün mönüsü misafirlere duyuruluyor. Makarna, ana yemekler, burgerler, salata, tost, gözleme ve tatlı mönüsü geniş olan Nar Dükkan’ın, yemek öncesi sıcak ekmek sepeti, yanında zeytin ezmesi ve hafif acılı özel sosu, müdavimlerinin gönüllerini çalıyor. Saat 08:00-2:00 arasında müdavimlerini ağırlayan Nar Dükkan, enfes lezzet seçenekleri ve seçkin müzikleri ile Karaköy’de güzel bir gün ya da hafta sonu geçirmek isteyenleri ağırlıyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler