Müzisyenler Verda Erman’ı Anıyor

Bu yıl 21 Temmuz günü kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı piyanist Verda Erman 70. Doğumgünü olan 18 Aralık Perşembe günü meslektaşları ve öğrencileri tarafından İstanbul’da düzenlenen konser ve söyleşilerle anılıyor.

Yayınlanma: 17.12.2014 - 00:43
Abone Ol google-news
 
İlk konser Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın yetiştirdiği piyanistler tarafından 18 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezi’nde verilecek. Konserde Cem Esen, Ceren Su Şahin, Beyza Yazgan, Gökçe Tuğrul ve Can Okan yer alıyor.
 
Yarışmalarda ödüller kazanmış, yurtiçinde ve yurtdışında kendilerini şimdiden kanıtlayan genç ve deneyimli müzisyenler Verda Erman’ın izinde emin adımlarla yürüdüklerini bu konserle kanıtlamak istiyorlar.
 
İstanbul Martı Hotel’de düzenlenen Martı Klasikleri’de aynı gün dostları ve meslektaşları Ayla Erduran, Ayşegül Sarıca, Hüseyin Sermet, Gülsin Onay, İbrahim Yazıcı ve sanatçıyla son röportajı gerçekleştiren Güray Başol’un konuk olduğu “İyi ki doğdunuz Verda Erman!” başlıklı bir söyleşi dinleti düzenliyor. Etkinlik saat 20.00’de başlıyor.
 
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası da şef Emin Güven Yaşlıçam yönetiminde Fulya Sanat Merkezi’nde vereceği19 Aralık Cuma günkü haftalık konserini Verda Erman’ı Anma olarak düzenledi. Opera bestecilerinden aryaları solist sanatçılar; Deniz Yetim ve Eglise Gutierrez(Soprano), Martin Nusspaumer(Tenor), Burak Bilgili(Bas).  
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler