Rock’ın yıldızları ‘EskiFest’te

Türk rock müziğinin yıldız isimleri Eskişehir’de düzenlenecek EskiFest’te bir araya geliyor.

Yayınlanma: 01.05.2018 - 22:22
Abone Ol google-news

Türk rock müziğinin yıldız isimleri Eskişehir’de düzenlenecek EskiFest’te bir araya geliyor. Tepebaşı’ndaki Eskişehir Mola Tesisleri’nde 4-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak festivalde, Teoman, Mor ve Ötesi, Athena, Hayko Cepkin, Selda Bağcan & Boom Pam’in de aralarında olduğu 21 sanatçı sahne alacak. Festivalde müzikseverlere 3 gün boyunca kamp imkânı da sunulacak.

Festival direktörü Umut Kuzey, bu yıl EskiFest ile festival sezonuna start verdiklerini belirterek “Anadolu’dan festivallerimize katılamayan gençlerin de festival ruhunu görmeleri için, festivalleri farklı şehirlere yaymayı misyon edindik. Geçen yıl 6 festivalde toplam 500 binin üzerinde genç arkadaşımız bir araya geldi. Bu yıl Eskişehir, Antalya, Edirne, İstanbul ve İzmir’de de festivaller yapacağız. 1.5 milyon genç arkadaşımıza festival ruhunu yaşatmayı, yeni neslin sosyokültürel yapısına bir nebze katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” dedi.

EskiFest’te 4 Mayıs Cuma günü Mor ve Ötesi, Hayko Cepkin, Pinhani, Yeni Türkü, Tuna Kiremitçi, Niyazi Koyuncu ve What da Funk; 5 Mayıs Cumartesi günü Athena, Feridun Düzağaç, Manga, Vega, Adamlar, Sena Şener, Set ve 6 Mayıs Pazar günü de Teoman, Selda Bağcan & Boom Pam, Büyük Ev Ablukada, Ezhel, Umut Kuzey, Pera ve Piiz sahne alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler