Dorock XL'den yeni açıklama: Beşiktaş'ta konserler askıya alındı

Kadına uygulanan şiddetle gündeme gelen, sanatçılar Kalben ve Nil Maraibrahimgil'in konserlerini iptal ettiği Dorock XL'den yeni açıklama geldi.

Yayınlanma: 23.03.2019 - 12:02
Abone Ol google-news

<video:1301995>

Dorock XL'den yapılan açıklama şöyle: "Başta; böyle bir olayın yaşanmasından dolayı mağdur misafirlerimiz olmak üzere herkesten özür dileriz. Basında ve sosyal medyada yer alan vahim olayla ilgili çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Hiç bir zaman müsamaha göstermeyeceğimiz bu şiddet olayı karşısında gerekli önlemler kati bir şekilde ve derhal alınmıştır. Mağduriyete sebep olan şahsın işine son verilmiştir. Olayın meydana geldiğini öğrendiğimiz andan itibaren mağdur misafirlerimizin yanlarında durduk ve hala yanlarındayız.

<haber-dikey:1307480>

21 Şubat gecesi savcılığa teslim ettiğimiz olay videosu ektedir. Bu videoyu bugün paylaşmamızın sebebi, olayın tamamını gözler önüne sermek ve ilk yaptığımız ‘’ karşılıklı darp ’’ ifademizdemizin doğruluğu hakkındaki yorumu, siz kamuoyuna bırakmak ve bugüne kadar mağdur misafirlerimizin talepleri ve mevcut güvenlik yapılanmamızın bir noktaya varması adına beklemiş olmamızdır. Bu süreçte sanatçılarımız ile yaptığımız karşılıklı dialoglar neticesinde, olayın yaşandığı Beşiktaş Konserlerimizi bir süreliğine askıya almış bulunmaktayız.

Bir daha bu tarz olaylar yaşanmaması için tüm güvenlik sistemimiz tamamiyle değiştirilmiş olup, misafirlerimiz artık güvenlik personelleri tarafından değil halkla ilişkiler ekibimiz tarafından karşılanacak ve iletişim halinde olacaktır."

NE OLMUŞTU?

İstanbul Beşiktaş'taki Dorock XL Bar'a giden kadın müşteri, barın özel güvenliği tarafından darp edildiğini söyleyerek vücudundaki morlukların fotoğraflarını paylaşmıştı. Mekan sahibi ise darp iddiasının karşılıklı olduğunu belirtip, olaya karışan çalışanlarından birinin işten çıkarıldığını açıklamıştı. Ancak ortaya çıkan görüntüler "karşılıklı darp" iddiasını çürütmüştü. Kalben ve Nil Karaibrahimgil sosyal medyada Dorock XL'taki konserlerini iptal ettiklerini duyurmuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler