O bunu hep yapıyor

Haluk Levent, yılbaşı akşamı hasta çocuklara konser verdi.

Yayınlanma: 02.01.2020 - 02:00
O bunu hep yapıyor
Abone Ol google-news

Haluk Levent, yeni yıl gecesi Pendik Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi gören Arda ve Semih adındaki çocuklara gitar çaldı ve şarkı söyledi. Levent, soyal medyada hastaneye gidişini şu sözlerle paylaştı: “Söz vermiştim..

Arda ve Semih ile yeni yıl kutlaması yaptık az önce..

Onların durumunda olan bütün çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum” 

Tüm Türkiye bu duruma şaşırdı mı? Hayır. Ama nedense Haluk Levent sanki bunu ilk kez yapıyormuş gibi paylaşımlar da gelmedi değil. 

Biraz arşivleri karıştırdık. Haluk Levent, 2003 yılında başladı bu konser serilerine. O yıllarda İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören çocuklara haftada iki gün konser veren sanatçı iki yıl boyunca sürdürdü ziyaretlerini. 

Haluk Levent’in hesabındaki paylaşımı gören Vildan Yıldız adlı kullanıcı, “Biz yılbaşına böyle mutlulukla girerdik. Onları o kadar iyi anlıyorum ki şu an. Hayatınızın en güzel günü oluyor” sözlerine yer verdi. Peki kimdir Vildan Yıldız? 2003 yılında Çapa Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nde omurilik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyor. O yıllar da hastaneye çocuklara şarkı söylemeye gelen Haluk Levent ile tanışıyor. Yıldız, dün öğle saatlerinde sosyal medya hesabında Haluk Levent ile paylaştığı fotoğrafının altına ise şu satırları yazıyor. “Ah be abim canım keşke çok daha fazla fotoğraf çekseydik. 2003-2006 yılları arasında hafta sonları bazen de yılbaşı akşamları yanımıza gelirdin. Abi o dönemdeki Merve, Büşra, Muhammed, Damla ve Buse’yi bulsak. Toplansak bizim evde gelir misin abi? Annem sarma saracak sana gel abim.”

Sanatçıların duyarlılığı böyle bir şey. 

Yani kısacası Haluk Levent için bu bir ilk değil. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler