Yaşamın değeri

Michelle Wildgen’in öyküsünden uyarlanan dram, yaşam, ölüm, sabır, özveri, pişmanlık, suçluluk, pes etmemek temalarını gerçekçi bir vurguyla betimliyor.

Yayınlanma: 04.09.2015 - 14:37
Abone Ol google-news

Genç, güzel, başarılı piyanist Katherine Parker’ın yaşamı mükemmel gitmektedir. Kocası Evan onu çok sever ve üzerine titrer. Katherine arkadaşlarıyla birlikte 35. yaşını kutlarken ellerinin titrediğini farkeder. Bir buçuk yıl sonra ALS teşhisi konulan Kate’in mükemmel evliliği bir anda değişiverir. Evan’ın ona bakmasından rahatsız olan, birçok hastabakıcı değiştiren Kate sonunda sorumsuz, günübirlik yaşayan, çılgın üniversite öğrencisi Bec’te karar kılar. Birbirlerinden çok farklı olan bu iki kadın anlaşılmaz, dürüst bir bağla birbirlerine bağlanırlar. Kate Bec’ten, Bec’te Kate’ten etkilenir.

Evan’ın kendisini sekreteriyle aldattığını öğrenen Kate, kocasını evden kovar. Bec, Kate’e iyice bağlanır, onu sahiplenir. Ona daha iyi bakabilmek için üniversitedeki derslerini asar. Zaman geçtikçe Kate tekerlekli sandalyeye mahkum olur, soluk almakta, konuşmakta zorlanır. Birlikte geçirecekleri bu kısa zaman sürecinde Kate yaşamın boşa geçirilmeyecek kadar değerli olduğunu Bec’e gösterecek, Bec’te bu öğretiye kayıtsız kalmayacaktır.

Katherine Parker karakterinde başarılı bir yorum sunan 2 Oscar ödüllü Hilary Swank, filmin yapımcılığını da üstlendi.

You’re Not You (Sen, Sen Değilsin) Yönetmen: George C.Wolfe Oyuncular: Hilary Swank, Josh Duhamel, Emmy Rossum, Jason Ritter, Ali Larter, Frances Fisher, Loretta Devine, Marcia Gay Harden / 2014, 98 dakika, Kanal D Home Video.

Format: Dvd.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler