DEFNE’DE MUHTEŞEM AÇILIŞ

“ON BİNLER, BAHAR VE EMEK ŞENLİĞİNDE BULUŞTU”

Yayınlanma: 03.05.2017 - 11:01
Abone Ol google-news

Defne Belediyesi’nin düzenlediği Bahar ve Emek Şenliği,on binlerce insana ev sahipliği yaptı, Harbiye Atatürk Hidro Park karnaval yerine döndü.

Harbiye’nin gözbebeği Hidro’nun, eski görkemli haline getirilip yeniden halkın hizmetine açılışı ile başlayan Bahar ve Emek Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Parti Meclis Üyeleri Yıldırım Kaya, Prof.Dr. Özkan Yıldız, Hatay Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekili Serkan Topal, Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Filiz Haksöz, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Ümit Kutlu, Eski Bakan Nihad Matkap, 24.Dönem Milletvekillerinden Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve STK Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Harbiye Atatürk Parkı (HİDRO) açılışı, patlatılan konfetiler ve Hidro Havuzu fiskiye gösterileri eşliğinde keyifli anlara sahne oldu.


YAMAN: “BU PROJE, BUNDAN SONRAKİ HİZMETLERİMİZİN MİHENK TAŞIDIR”
Açılış konuşması yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; gerçekleştirdikleri bu projenin, Defne Belediyesi’nin sunacağı bundan sonra ki hizmetlerin kalite ve büyüklüğünün göstergesi olacağını ifade ederek: “Gece gündüz demeden çalışan başta Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün güzel emekçilerine, ciddi desteklerini aldığımız Büyükşehir Belediyemize, Hatsu’ya ve bu projede emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.


YAMAN: “HİDRO HAVUZU, HARBİYE TURİZMİNİN ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”
Harbiye Atatürk Park ve Hidro Havuzunun, Harbiye’nin turizm ve ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını belirten Başkan Yaman: “Umutluyum ki HİDRO, bir turizm bölgesi olan Harbiye’nin ekonomisini canlandıracak ve ziyaretçi sayısını arttıracaktır. Bu parkımız, çocuklarımıza, gençlerimize, halkımıza emanettir. Düzenli olarak bakım ve temizliğini yapacağımız parkımızın sahibi Defnelilerdir. Bu parkı sevgiyle koruyacaklarından eminim. Harbiye Atatürk Parkımız hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Geleneksel lezzet Hrisi kazanlarının kardeşlik için kaynadığı, yöresel tatların ikram edildiği, çocukların pamuk şeker ve balonlarla eğlendiği, büyük küçük herkesin Hidro Havuzu manzarasında fotoğraf çekildiği Bahar ve Emek Şenliği, Alikev grubunun sahne aldığı şarkılar, halk oyunları gösterisi ve ardından KARDEŞ TÜRKÜLER konseri ile Defnelilere unutulmaz bir gün yaşattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler