Liselilerden anlamlı gece

Sainte Pulchérie Lisesi’nin 6 yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen, kadınların yaşam koşullarıyla ilgili bilinçlendirme ve eğitim projesi bu yıl 6 Mart Salı günü gerçekleşecek.

Yayınlanma: 28.02.2018 - 19:11
Abone Ol google-news

Dünya Kadınlar günü kapsamında Saint Pulcherie Lisesi’nde yapılan ve her sene farklı bir temanın belirlendiği projede buluşmalar, davetler ve paneller düzenleniyor. Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) ile ortak yürütülen projenin bu yılki teması “Engelleri Aşan Kadınlar” olarak belirlendi.

Ailelerle görüştüler

Saint Pulcherie Lisesi öğrencileri, annelerin engelli çocuklarını yetiştirirken yaşadığı zorluklar ve acı-tatlı hikâyelerini dinleyip video kaydı yaptı. Bilet satışlarının 100-250 TL olduğu ve elde edilecek gelirin tümünün Mika- Der’e bağışlanacağı gece Sainte Pulcherie Lisesi, Sahne Pulcherie Salonu’nda gerçekleşecek. Gecede sanat eserlerinin satış gelirinin yüzde 30’u ise yine Mika- Der’e bağışlanacak. Gala Gecesi Programı’nda 19.30’da Jejan Barbur, Su Soley ve Şenay Lambaoğlu “Kadın Sesleri” başlığı altında konser verirken, 20.30’da ise Canan Aydoğan’ın “Kadın, Yaşam ve Hareket” isimli resim sergisinin açılış kokteyli yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler