Diva’dan Daft Punk Yorumu

Bülent Ersoy’un Muzaffer Özpınar'ın cenazesi için seçtiği kıyafet, bugün sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Yayınlanma: 19.05.2015 - 19:05
Abone Ol google-news

Dün yaşamını yitiren ünlü bestekar ve tambur sanatçısı Muzaffer Özpınar, bugün Levent Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan sanatçı Bülent Ersoy ise kıyafetiyle sosyal medyada günün en çok konuşulan ismi oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bülent Ersoy bir diva olarak katıldığı her ortamda cesur kıyafetleriyle ilgi çekmeyi başaran bir isim. Farklı olmaktan korkmadığı için de yeni akımlara imza atıyor. Bugün değerli sanatçı Muzaffer Özpınar’ın cenazesi için seçtiği kıyafet de çok konuşuldu, çünkü alışık olduğumuz klişelerden uzaktı. Kıyafet bana ilk etapta özellikle şapka seçimi ile Lady Gaga’nın stilini anımsattı. Gözlükler ve genel tarz ise daha çok Fransız elektronik müzik grubu Daft Punk’a gönderme yapar gibiydi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bülent Ersoy'un çok konuşulan stili, İngiliz moda tasarımcısı Gareth Pugh’nun tasarımlarını da anımsattı: Biraz gotik, biraz fütüristik, günümüzün uzay savaşçılarının modası. Gareth Pugh 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonun da da gotik savaşçıları ele alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir bakarsınız Bülent Ersoy Daft Punk ile ortak bir çalışmaya imza atar. Güzel olur mu, olur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler