Sarar ile babalar günü şıklığı

İlk kez 10 Haziran 1910’da Washington Spokane’de kutlanan ve 1972 yılında yasal olarak kabul edilen Babalar Günü bu sene 21 Haziran’da kutlanacak.

Yayınlanma: 15.06.2015 - 11:56
Abone Ol google-news

Hayatımızdaki en önemli insanlardan olan babalarımıza adanan bu önemli günün en büyük konusu olan ne hediye alınacağı sorusuna Sarar sınırsız seçenekler sunarak cevap buluyor. Babalar Günü için birbirinden farklı alternatif arasında hediyenizi kolayca seçebilirsiniz ayrıca Sarar  bu güne özel kahraman babalara iki de büyük indirim kampanyası hazırladı. İlki Slim Fit’ten Klasik Kesim’e kadar geniş bir yelpazedeki seçili gömleklerde 3 gömleğin sadece 199tl olması, diğeri ise Sarar’ın 71.yılını kutladığı bu seneye özel 100tl ve katları yapılan harcamaların 71tl ve katları para puan kazandırması. Böylece harcanan her 100tl için 71 tl harcama hakkı kazanılacak. Bunun yanında Sarar’da seçeceğiniz gömleklerin manşetlerine babanızın ismini yazdırarak, daha özel hissetmesini sağlayabilir ve ayrıca vereceğiniz hediyeyi unutulmaz hale getirebilirsiniz.
 
Babalar Günü’nü özel ve şık bir şölene dönüştürmek için Sarar mağazalarına uğramanız  ya da www.sararshop.com 'a göz atmanız yeterli.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler