Zihin Ruh Beden Festivali başlıyor

Kanada, İngiltere ve Türkiye’den çok değerli eğitmenler 13 – 15 Mart tarihleri arasında Zihin Ruh Beden Festivali’nde buluşuyor.

Yayınlanma: 09.03.2015 - 15:53
Abone Ol google-news

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ve bu yıl ikinci kez kapılarını açacak festivalde Türk ve yabancı, konusunda önde gelen 55 uzman, 70’in üzerinde seminer ve eğitimler verecek

 

Akademisyenler ve kişisel gelişim uzmanları buluşuyor

Geçen yıl gerek akademik dünya, gerekse de kişisel gelişim alanından önde gelen 50 eğitmenin katılımıyla ilk kez düzenlenen festivalde hayata geçirilen birbirinden renkli 70 workshop, festivali izleyen 5 bin kişinin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Festivale bu yıl yazar ve İnsana Güven Akademisi’nin Kurucusu Metin Hara, mistik dans uzmanı ve yoga eğitmeni Blaire Lindsay, bütünsel yaşam koçu Yeliz Rüzgâr, yazar ve metafizik uzmanı Işık Menderes, ayurvedik nefes teknikleri uzmanı Ebru Şinik, oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga, iletişim ve ilişki uzmanı Hande Akın, Meleklerle Yaşamak kitabı yazarı Beki İkala Erikli, gibi ünlü uzmanlar katılacak.

 

Biletler internette yüzde 10 indirimli

Festival biletlerine internette www.zihinruhbeden.org adresinden ulaşılabilecek. 13 Mart tarihine kadar web sitesinden bilet alanlar, yüzde 10 indirim imkânından da yararlanacak.

 

Başka bir dünya mümkün

İnsana Güven Akademisi bünyesinde verdiği eğitimler ve 2015 yılında yeni oluşumu Trust Human Academy ile yurt içi ve yurt dışında birçok hastanın tedavisine yardımcı olan fizyoterapist ve tamamlayıcı tıp uzmanı Metin Hara, sevginin ve düşünce gücünün neler yapabileceğini bilimsel ve uygulamalı olarak gösterecek. “Başka Bir Dünya Mümkün” diyen Metin Hara festivalde, kendisi için oluşturulan stantta 14 Mart Cumartesi günü 15.15’te bir seminer verecek.

 

Direkt enerji frekansıyla tedavi yöntemi

Festival kapsamında düzenlenecek seminerlerde dünyaca ünlü Hintli, Bütünleştirici Tıp uzmanı Dr. Sangeeta Sahi, direkt enerji frekansı tedavisiyle psikolojik ve fiziksel rahatsızlıkları nasıl tedavi ettiğini anlatacak. “Ben Zamanı” kitabı ile insanları içsel bir yolculuğa çıkaran iletişim ve ilişki uzmanı Hande Akın, âşık olmak ve âşkı istediği gibi yaşamak isteyenlere rehberlik edecek. Eser Mutlu ve Eda Atay “kahkaha ve gülme yogası” eğitimleri verecek.

 

Meleklerin dünyasına yolculuk

Meleklerle Yaşamak yazarı Beki İkala Erikli, “Meleklerle Bereketi Hayatınıza Çekin” adlı semineriyle meleklerin dünyasının kapısını aralayacak. Sizlere meleklerin mucizelerini nasıl hayatınıza katabileceğinizin yollarını gösterecek. Mustafa Kartal, bilinçaltı nefes çalışması gerçekleştirecek. Işıl Gence, kuantum ve dişilik sanatı arasındaki ilişkiyi irdeleyecek. Meral Erduran Ilgaz, filmlerde astroloji ve aşkı anlatacak. Seminerlerde ayrıca Dr. Bülent Uran, Gülin Sarıyiğit, Orhan Kılıççı, Güler Pınarbaşı, Güzin Gürsoy ve Gülden Üner gibi Zihin Ruh ve Beden konularının önde gelen uzmanları da deneyimlerini aktaracak.

 

Ruh eşinize ulaşmanın formülleri

Üç gün sürecek festivalde, gün boyu yoga ve pilates aktiviteleri, sanatçılardan özgür sahne gösterileri, farklı tekniklerle ilişkilerden paraya, içsel huzurdan özgüvene varana kadar zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi meşgul eden her şeye çözüm bulacağınız workshoplar hayata geçirilecek. ‘Özgür Sahne’de gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle karmaşadan kurtulmamız öğretilirken, Love Dome’da sevgi temalı meditasyonlarla ruh eşinize ulaşma formülünü keşfedeceksiniz.

 

20 dakikada size özel yıldız haritası çıkarılacak

Önde gelen astrologlar Stargate Odası’nda 20 dakika içinde kişisel yıldız haritanızı çıkaracak. Festival alanında çok satan yazarların kitaplarından doğal taşlara, organik gıdadan kişisel gelişim eğitim kurumlarına, wellness konseptine odaklanmış hastanelerden spor merkezlerine, doğal güzellik ürünlerine, çeşitli terapilerden astrolojiye, tılsımlı mücevherlere, masajdan SPA’ya kadar zihninize, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek her şey bir arada yer alıyor.

 

Çocuklara ponylerle tur atma şansı

Festivalde çocuklara özel sürprizler de yer alacak. 4-8 yaş grubu çocuklar, dilerlerse özel eğitmenler eşliğinde festival alanında pony atlarıyla tur atarak hayvanlarla yakın ilişki kurma şansına sahip olacak. Selcan Akaslan ise Çocuklar İçin Nefes Teknikleri eğitimi verecek.

 

Zihin Ruh Beden 2015 katılımcıları

Bu yıl, 13-15 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde (Eski İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı) düzenlenecek Zihin Ruh Beden Festivali’nde 50’nin üzerinde eğitmen ile 100’den fazla   seminer ve workshop gerçekleştirilecek. Festivalde yer alan eğitimciler arasında; Güler Pınarbaşı, Gülin Sarıyiğit, Dr. Sangeeta Sahi, Orhan Kılıççı, Arzum Koyuncu, Binnaz Yakar, İlknur Yüksel, Güzin Gürsoy, Kutsal Köse, Blaire Lindsay, Eser Mutlu, Gökhan Gündoğan, Dr. Bülent Uran, Uzman Dr. Alegra Benardete, Orhan Kılıççı, Uğur Başak Arpacıoğlı, Aylin Algun, Ayşe Kızılöz, İzzet Memi, Gülben Gönülden, Erdem Ercan, Ebru Şinik, Hande Akın, Yeliz Rüzgâr, Hande Arabacıoğlu, Yaprak Hısım, Ali Erdinç Başaran, Özlem Hatipoğlu, Tiraje Demirbilek, Şems Terlan, Zeynep Baran Bryza, Ezgi Es, Eda Atay, Mustafa Kartal, Işık Menderes, Metin Hara, Mehmet Botan Diler, Kevser Aydın, Meral Erduran Ilgaz, Melda Çitoğlu, Utsav ve Lalitah bulunacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler