Sevgililer Günü’nde Bağdat Caddesi rüzgarı

14 Şubat Sevgililer Günü dünyanın farklı şehirlerinde özel etkinliklerle kutlanırken Bağdat Caddesi sakinleri bu özel günü müzik eşliğinde ve kendileri için hazırlanmış özel platformda kutladı.

Yayınlanma: 16.02.2020 - 09:22
Abone Ol google-news

Bağdat Caddesi Derneği’nin organize ettiği etkinlikte I Love Cadde platformu Bağdat Caddesi’ne konuldu. Saat 17.00’de başlayan etkinlikte ayrıca Trio Clara grubu da sahne aldı. Grubun çaldığı şarkılar eşliğinde sıcak çikolata ikramı yapıldı. 7’den 77’ye herkesin ilgisini çeken platformda özellikle çocuklar muziplikleriyle komik anlar yaşattı.

"BU SADECE BAŞLANGIÇ"      

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz şunları söyledi: “Dernek olarak en büyük hedefimiz Bağdat Caddesi’ni insanların sıkça vakit geçirdiği, zevk aldıkları bir cadde haline getirmek. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü caddemizde kutlamak istedik. Bunun için kurduğumuz platform yoğun ilgi gördü ve bu durum şüphesiz bizleri çok mutlu etti. Başta bu platforma katkı sağlayan tüm dernek üyelerimize teşekkür ederim. Ayrıca platformun kurulması için izin veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na da teşekkürlerimizi iletiyoruz. 2020 yılı Bağdat Caddesi açısından kutlamalarla ve etkinliklerle geçecek. Bunun da müjdesini vermek istiyoruz.”    

 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler