Hürriyet yazarı Selvi: 'Erdoğan 16 yıl sonra Türkiye'yi şaşırtacak'

Abdulkadir Selvi, "Milletvekili olan mevcut bakanlardan ise dördünün istifa ettirilerek bakanlar kurulunda görev verileceği söyleniyor" dedi.

Yayınlanma: 09.07.2018 - 09:19
Abone Ol google-news

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıklayacağı yeni kabineye ilişkin yazısı dikkat çekti.

 'Erdoğan 16 yıl sonra Türkiye'yi şaşırtacak' diyen Selvi 'Sürpriz bir kabine geliyor' başlıklı yazısında yeni kabineye ilişkin gelişmeleri ve kulisleri yazdı.

Bakanlar Kurulu listesinin Erdoğan’ın cebinde olduğunu söyleyen Selvi, 'Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmamışlardı. Beş bakandan en az dördünün yeni kabinede yer alması bekleniyor.' dedi.

KAÇ MİLLETVEKİLİ İSTİFA EDECEK?

Milletvekili olan mevcut bakanlardan dördünün istifa ettirilerek bakanlar kurulunda görev alacağının söylendiğini aktaran Selvi, 'Dört bakanı isim isim saymak mümkün ama bunları belirleme iradesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’da' ifadelerini kullandı.

Sürprizlerin kabinesinin geldiğini söyleyen Selvi, 'Erdoğan, 16 yıl sonra bir kez daha Türkiye’yi şaşırtacak bir Bakanlar Kurulu oluşturacak.' dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız;


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler