Recep Tayyip Erdoğan: CHP'nin giderek marjinalleşeceğine inanıyorum

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim toplantısında konuştu. Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe CHP'nin giderek marjinalleşeceğine ve siyasetin denkleminden çıkacağına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki seçimler CHP'nin devre dışı kalışının miladı olacaktır" dedi.

Yayınlanma: 29.01.2019 - 14:24
Abone Ol google-news
<video:1223016>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

 -CHP'yi tanımak ve anlamak için Arslanköy'ü iyi tanımak ve anlamak gerekiyor.

-Bölücü terör örgütünün arkasında olduğu parti oyları aldı istediği gibi kullandı. Muhtarları tehdit ettiler mi? Ettiler. Oyları o beldelerde kendi hesaplarına netice çıkardılar.

-CHP sandıktan çıkan rahmetli Türkeş ve arkadaşlarını 12 Eylül'de idamla yargılayanların mirasçılarını yeniden vitrine çıkarmak suretiyle hiç değişmediğini gösteriyor.

-AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz milletimizle gönül bağımızı güçlendirdikçe CHP'nin giderek marjinalleşeceğine ve siyasetin denkleminden çıkacağına inanıyorum. İnşallah önümüzdeki seçimler CHP'nin devre dışı kalışının miladı olacaktır.

-İstanbul'da il başkanımız sandık kurulu üyelerini belirlediklerini söyledi. Getirdi önüme, rastgele 10-15 tane sandık kurulu üyesini aradım. Birkaç tanesi hangi sandıkta görevli olduğunu bilmiyordu. Bilenler de vardı. Bir gece sizi de arayayabilirim. Bu işi sıkı tutacağım. Biz söyledik o malum zatta aramaya başlayabilir.

-Nişasta bazlı şeker kotasını yüzde beşten yüzde iki buçuğa indiriyoruz.

-Soma Işıklar bölgesinde 2400 madenci kadrolu olacak.

-Daha önce bu hastalığın kontrol altında tutulmasında kullanılan ve gerçekten çok pahalı olan ilaç bedelinin geri ödemesiyle ilgili sorunu çözmüştük. Aynı hastalığın diğer tiplerini de geri ödeme sistemine dahil ettik. Karar yakında yürürlüğe girecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler