Erdoğan'dan 7 Haziran tahmini!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili Anadolu'da büyük bir ilgisizliğin olduğunu söyledi. Erdoğan'a göre 7 Haziran'da sürpriz sonuçlar çıkabilir.

Yayınlanma: 22.05.2015 - 11:00
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlerle ilgili Anadolu'da bir rehavet olduğunu söyledi. Kamuoyu araştırmalarını da takip ettiğini belirten Erdoğan, "Herhalde biraz son ana kadar sürprizlerle dolu bir seçim olacak" dedi.

Erdoğan, ATV ve A Haber ortak yayınında Mehmet Barlas'ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Konuşmasının ilk bölümünde Beştepe'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında bilgi veren Erdoğan, konutun henüz tamamlanmadığını, ofislerin bulunduğu ana binanın dışında bir cami ve üç binanın daha bulunduğunu kaydetti. Erdoğan, caminin ise Ramazan ayına yetiştirileceğini söyledi.

"7 HAZİRAN SÜRPRİZLE DOLU OLACAK"

Anadolu'da bir çok yerlerde arkadaşlarımdan aldığım bilgi şu; Diyorlar ki 'bir sükunet, bir rehavet var, bunu çözemiyoruz' diyorlar. 'Rehavet partilerin örgütlerinde de var, vatandaşta da ilgisizlik var'. Bu ilgisizlik nasıl bir netice doğuracak onu bilemiyoruz. Ben sadece, ister istemez arkadaşlar kamuoyu araştırmalarını benim de önüme getiriyorlar, oradan işleri takip ediyorum, bakıyorum falan. Herhalde biraz son ana kadar sürprizlerle dolu bir seçim olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler