Davutoğlu ve Erdoğan 'teröre hayır'dan seçim mitingi çıkardı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen 'Teröre Karşı Tek Ses' mitinginde "1 Kasım'da çok çalışacaksınız, bunları baraj altında bırakacaksınız" diyerek seçim mesajı verdi. "Her sorunumuzu demokratik siyasetle çözebiliriz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan da, 1 Kasım seçimine yönelik mesajlar verdi. Erdoğan, '1 Kasım'da Meclis'e 550 tane yerli, milli milletvekili gönderin' dedi.

Yayınlanma: 20.09.2015 - 18:30
Abone Ol google-news
<video:373677>



Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yenikapı'daki 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitinginde yaptığı konuşmada, "Buradan sesleniyorum. Hiç kimse bizim rehavete kapılacağımızı yavaşlayacağımızı ya da milletimizi tehdit eden bu terör odaklarına karşı işi yavaştan alacağımızı düşünmesin. Bu mücadeleyi sonuna kadar silahlar bırakılana kadar sürdürmeye kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi o silahları gömecekler sonra gelecekler her türlü demokratik özgürlük şartları içinde her şeyi tartışmaya hazırız. Ama millete silah çekenler karşısında hiç bir zaman başımızı eğmedik, eğmeyeceğiz. O zaman 1 Kasım'da çok çalışacaksınız, bunları baraj altında bırakacaksınız. 1 Kasım'a kadar çok çalışacaksınız ve mecliste yeniden birliğin sembolü olan Ak Parti'yi tek başına iktidara getireceksiniz. O günden bu güne terör örgütüne, DHKP-C'ye DEAŞ'a karşı mücadelemizi yürüttük. Zannettiler ki böyle bir geçiş döneminde hızımız kesilir. Hayır bir kez daha söylüyorum, dağlarımız bu çetelerden temizlenen kadar, şehirlerimizin etrafı haraç alan baskı yapan zalimlerden, teröristlerden temizleninceye kadar bu mücadele gece ve gündüz aralıksız devam edecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Yenikapı Meydanı'nda düzenlenen 'Milyonlarca nefes teröre karşı tek ses' mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu gibi mitingi seçim konuşmasına çevirdi. Hedefine HDP'yi koyan Erdoğan, "Zorla kongrelerinde bayrağımızı astılar. Zaman geldi bayrağımızı indirmeye kalktınız. Ama şimdi bazı beyaz Türklerin destekleriyle ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Sazla, cazla bu iş yürümez" dedi.

Erdoğan, 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı "400 vekil" isteğini de "Sizden 550 yerli ve milli milletvekili istiyorum" diye güncelledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler