‘Oluk oluk kan akacak’

Erdoğan’ın memleketi Rize’de çevre illerden topladığı insanlarla ‘teröre hayır’ mitingi yapan suç örgütü lideri Sedat Peker, ‘çok sevdiğini’ söylediği Erdoğan için oy istedi.

Yayınlanma: 09.10.2015 - 18:18
Abone Ol google-news

Son dönemde AKP’ye yakınlaşan, Ak-troll Taha Ün’ün, Emine Erdoğan’ın özel kalem müdürü Selma Silkin ile evlendiği törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, Erdoğan’ın memleketi Rize’de “Teröre hayır” mitingi yaptı. Rize Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge yaklaşık 3000 kişi katıldı.

Peker, “Biz kimseyi vurmayacağız, kimseye kurşun sıkmayacağız, kimseyi öldürümeyeceğiz ancak meşru savunma hakkımız hasıl olduğu zaman oluk oluk kan akacak. O zaman bizim kim olduğumuzu görecekler bizi tanıyacaklar. Erdoğan’ı seviyorum. Ama hemşerim olduğu için değil. Recep Tayyip Erdoğan giderse Türkiye gider. Diz çökerse Türkiye diz çöker. Onun için biz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyoruz. Siz de sahip çıkın. Rize seçimlerde yüzde 65 oy verdiğiniz, daha fazlasıyla sahip çıkın” diye konuştu. Peker, 30 Ekim’de de Kocaeli’de miting düzenleyeceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler