Vaatlerin hesabı kuruş kuruş yapıldı

CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP çatısı altında birleşmek zorundayız.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 07:21
Abone Ol google-news

Kılıçdaroğlu: 1 Kasım'da birilerinin saltanatı yıkılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz milyonlarız aslında. Fakat farklı partilere dağılmış durumdayız. Bu ülkede huzuru ve refahı istiyorsak, bunun sözünü veren bir partinin çatısı altında birleşmek zorundayız. O parti CHP’dir” dedi

Kılıçdaroğlu, Ankara turunda yaptığı konuşmalarda şu mesajları verdi:

Bu ülkenin kadınlarına sesleniyorum Geçmişte şu veya bu partiye oy vermiş olabilirsiniz, ama şimdi o dönem değil. Şimdi beraber olma zamanı, cumhuriyeti güçlendirme zamanı. Şimdi geleceği yeniden inşa etme zamanı. O nedenle anneler, sizin oyunuza ihtiyacımız var. Bu ülkenin bütün kadınlarına sesleniyorum; eğer çocuklarınıza daha güzel bir Türkiye bırakmak istiyorsanız, şu terör bitsin istiyorsanız emin olun tek adres CHP.

Bu bölümü henüz kopyalayamadılar Sevgili anneler, çocuklarınızı tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek, akşam gelecek. Öğretmeniyle beraber okul yemeğini ücret ödemeden yiyecek ve huzur içinde evine dönecek. Bu bölümü henüz kopyalayamadılar. Çünkü bu bölüm 7 Haziran’dan sonra yazıldı. Bütün vaatlerim gerçek, hesabı yapılmıştır.

Gazeteler engelleniyor Televizyonlar basılıyor, gazetelerin yayın yapması engelleniyor. Hepimize görev düşüyor.

Kılıçdaroğlu: 1 Kasım'da birilerinin saltanatı yıkılacak

Çevrecilerden CHP’ye destek

İstanbul Çevre Konseyi, “çevre sorunlarına karşı sergilediği duruş ve ürettiği çevreci politikalar nedeniyle”, 1 Kasım seçimlerinde CHP’yi destekleme kararı aldı.

198 çevreci sivil toplum örgütünü bünyesinde toplayan İstanbul Çevre Konseyi, CHP’nin ortaya koyduğu çevre politikalarının geliştirilmesi için destek olmaya devam edeceklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, “Seçim bildirgesinde çevre ve doğa hakları için en iyi projeleri, iyi niyeti CHP ortaya koymuştur” ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler