99 milyon 999 bin 990 dolar değil, 100 milyon 'dolarcık'mış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde olduğu TÜRGEV'e yurt dışından gönderilen 99 milyon 999 bin 990 dolarlık paranın doğrulanması üzerine konuşan AKP'li Hüseyin Çelik, "Bu bağış 100 milyon dolardır... Türkiye'de birçok vakıf var" diye konuştu.

Yayınlanma: 10.04.2014 - 12:59
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, bugün Cumhuriyet gazetesinin manşetine taşıdığı, Bülent Arınç'ın 99 milyon 999 bin 990 dolarlık TÜRGEV bağışını kabul etmesi haberi hakkında konuştu.

Arınç gibi gönderilen parayı doğrulayan Çelik, "Bu bağış 100 milyon dolardır. Türkiye'de birçok vakıf var. Bunların da hangi ölçülerde bağış alıp alamayacakları belirlenmiş" diye konuştu. TÜRGEV'in kız çocuklarının okuması için yurt yaptığını söyleyen Çelik, ÇYDD'yi örnek göstererek, "Yardım alabilir mi, alabilir" ifadelerini kullandı.

"YOLSUZLUK GİBİ GÖSTERMEK VİCDANA SIĞMAZ..."

Yapılan bağışın mantıklı ise ve beklenti karşılığında yapılmaması durumunda bunun yolsuzluk gibi gösterilmesinin vidana sığmayacağını söyleyen Çelik, "Mesele bu kadar açık" ifadelerini kullandı.

GEMİ, GEMİCİK OLMUŞTU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Burak Erdoğan'ın aldığı gemi gündemi sarsmış büyük tartışmalara neden olmuştu. Erdoğan NTV’de yayınlanan 'Seçim 2007' programında, oğlunun gemi almış olmasının medya tarafından büyütüldüğünü iddia etmiş, "Gemi var gemicik var" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler