CHP'den çok sert Silopi tepkisi: Cumhurbaşkanı'nın açıklama yapmaması skandaldır

CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün bir eve zırhlı polis aracının girerek 2 çocuğun ölümüne neden olmasına sert tepki göstererek, "Henüz Başbakan ve Cumhurbaşkanı’ndan açıklama yapılmamış olması skandaldır" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 05.05.2017 - 11:41
Abone Ol google-news
<video:734275><video:733684>

Sezgin Tanrıkulu'nun açıklaması şöyle:

Şırnak’ın Silopi ilçesinde önceki gece zırlı polis aracının Mesut Yıldırım isimli yurttaşın evine çarparak girmesi sonucu uykudaki iki çocuk öldürülmüşlerdir. 7 yaşındaki Muhammet ve 6 yaşındaki Furkan kardeşlerin öldürülmeleriyle ilgili henüz Başbakan ve Cumhurbaşkanı’ndan açıklama yapılmamış olması skandaldır! İki çocuğun yataklarında öldürülmesi bir ülke için sarsıcı olacakken, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere en üst düzeyde tüm yetkililerin açıklama ve taziyelerini gerektirirken ne yazık ki olay sıradan bir vaka olarak geçiştirilmek istenmektedir.

Ancak bu olay geçiştirilemeyecek kadar ağır ve acıdır. Muhammet ve Furkan kardeşleri yataklarında öldüren bu olayın sorumluları en ağır şekilde cezalandırılmalı ve en tepe noktasındaki yetkililer sorumluluklarını kabul ederek bir an önce Yıldırım ailesinden özür dilemelidirler.

İki güzel evladını kaybeden Yıldırım ailesi başta olmak üzere tüm Silopi halkına başsağlığı dilerken, bu olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.

Polis panzeri eve daldı iki çocuğu yataklarında ezerek öldürdü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler