Fikret Orman ‘hayır’ dedi

Vida için İngilizler devrede

Yayınlanma: 09.07.2018 - 08:42
Abone Ol google-news

Ortaya koyduğu oyunla 2018 Dünya Kupası’nda adından sıkça söz ettiren Domagoj Vida her geçen gün taliplerini artırmaya devam ediyor. Son Devler Ligi finalisti Liverpool, Hırvat futbolcu için tam 18 milyon Avro önerirken, Siyah-Beyazlı yönetim, 35 milyon Avro istedi.

İngiliz temsilcisi, geçen sezon bedelsiz olarak kadroya katılan Vida için tam 18 milyon Avro (96 milyon TL) teklif etti. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, bu teklifi düşünmeden reddederek, Kırmızılılar’dan 35 milyon Avro (188 milyon TL) istedi. Hırvat stoperi, bu rakamın altına bırakmayacaklarını belirten Başkan Fikret Orman ve ekibi, aynı zamanda Vida’nın birçok talibinin olduğunun da altını çizdi. Vida ile Everton, West Ham United ve Fulham’ın ilgilendiği biliniyor.

Futbol takımının bütçesinde yüzde 35 oranında küçülmeye gidecek olan Beşiktaş’ta yönetim, oyuncularına gelecek tüm teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Her fırsatta, değerini bulan her futbolcuyu satabileceklerini belirten Orman, yaklaşık 6 ay önce bedelsiz olarak transfer edilen Vida’dan büyük bir kâr sağlamayı hedefliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler