"2 kelle koparsınlar..."

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını yorumladı.

Yayınlanma: 17.02.2019 - 21:21
Abone Ol google-news

Yüzde Yüz Futbol programında karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in ifadelerinin bir kısmı şu şekilde:

"Galatasaray ligin 2. yarısında 5 maçta 13 puan alarak, zirvede ben her türlü, ciddi şekilde varım diyor. İçeride Başakşehir ile de oynayacak. Önümüzdeki hafta çok farklı şeyler de konuşabiliriz.

Büyük takım ne demek? Sakin kalabilmek demek. Galatasaray 1-0'dan sonra iyi döndü. Kasımpaşa'da ise çözülmeler devam ediyor. Yönetim istifa sesleri ise çok doğru değil. Haksız rekabet içindeler.

"BU ARKADAŞLAR HAKEMLİK YAPMASIN"

Rıdvan Dilmen, gündemleki VAR konusuyla ilgili görüşlerini de paylaştı:

"5. dakikada Diagne diye bir oyuncu çıktı, Ali Palabıyık göremeyebilir. Riva'daki arkadaşa gel dese, kırmızıyla atacaktı Palabıyık. Ona da güvenemiyoruz gerçi, bakıp da göremeyenler de var. Bu akşam, dün akşam VAR hakemleri Halil Umut Meler, Serkan Çınar, artık size güvenmiyorum ben. Bu arkadaşlar hakemlik falan yapmasınlar. Şu anda mevcut kadronun %95'i yapmamalı. Gördüğünü çalacaksın, çalarsan kimse bu yorumları yapmaz. Bugün, dün Riva'da görüyorsun; e be kardeşim, sen neden orta hakemini çağırmıyorsun? Şimdi sağda solda 'ben çağırdım da gelmediler' derler, o da başka ayıp. 2 kelle koparsınlar, bakalım yapabiliyorlar mı? Bugün VAR'daki adam, Galatasaray benim kafamı kopartır diye düşündü. Dün akşam Serkan Çınar, bu akşam Halil Umut Meler adı gibi biliyor ki, VAR'a çağırırsa, başı belaya girer.

MHK'yi yediniz. Geçmiş olsun Sabri Çelik'i de yediniz. Sen de gittin. Bunlarla bitiremezsin. Yıldırım Demirören ile oturup bunları konuşmamız lazım. Ha bildiğimden değil. Şu an Yıldırım beye de günah. Onun da bazı şeyleri kontrol altına alması lazım."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler