Maicon ters köşe yaptı

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı futbolcu Maicon'un uçakla İstanbul'a gelmesi bekleniyordu ama yıldız futbolcunun uçakla İstanbul yerine teklif için menajerinin yanına gitti ortaya çıktı.

Yayınlanma: 23.06.2017 - 11:32
Abone Ol google-news

 

Maicon transferinde sözleşme detayları ortaya çıktı. Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve işi imzaya kalan Brezilyalı futbolcu dün menajeriyle bir araya gelmek üzere Sao Paulo'dan Rio de Janeiro'ya gitti. 

Milliyet'in haberine göre, Rio'da Carlos Leite ile, masanın üzerine koydukları Galatasaray ile yapılacak anlaşmayı görüşen 28 yaşındaki futbolcu, "Menajerimle sözleşmedeki son detayları ayarlıyoruz" mesajı paylaştı. Brezilya'dan sarı-kırmızılıların yapacağı ödeme planına dair de bilgiler geldi. 

 Buna göre bonservis 7+1 milyon Avro olacak.  Galatasaray bu paranın 3.5 milyon eurosunu peşin ödeyecek, geri kalan kısım ise taksitlere bölünecek. Oyuncu 5 yıllık imza atacak. Sao Paulo Futbol Direktörü Vinicius Pinotti, futbolcunun kendisine Avrupa'da oynamak istediğini ilettiğini, bunun üzerine Galatasaray'ın teklifini kabul ederek önünü açtıklarını belirtti. 
 
Öte yandan Brezilya'da bazı siteler oyuncunun transferinin sadece sağlık kontrolüne kaldığını, pazar gününe kadar imzayı atmış olması beklenen futbolcunun hafta başında Türkiye'ye geleceğini yazdı. 

Maicon'un gelişinin ertelenmesinin nedeni belli oldu

Galatasaray'ın ön protokol imzaladığı ve İstanbul'a getirmesi beklenen Maicon'un gelişinin ertelenmesinin nedini belli oldu.Brezilyalı stoperin İstanbul'a gelişin iptalinin nedini ise Francesco Acerbi. Sarı Kırmızılı takımın teknik adamı Tudor'un ısrar ile istediği  sol ayağını kullanabilen İtalyan defans Francesco Acerbi'nin 15 milyon avro 'yu bulan yüksek bonservis sebebiyle transferiniden vazgeçilmiş ve yerine Brezilyalı Maicon ile anlaşmaya varılmıştı. Bonservis bedeli Acerbi'nin nerdeyse yarı fiyatı olan  Maicon'un İstanbul'a geleceği sırada Acerbi'nin kulübü Sassuolo'nın bonservis bedelinde indirime gidebilme durumu ortaya çıkması Brezilyalı stoperin gelişini erteledi. Haftabaşı netleşip anlaşmaya varılması bekleniyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler