Kjaer’e İspanya’dan talip

Finansal Fair Play nedeniyle bonservis geliri elde etmeden bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamayan Fenerbahçe'ye İspanya'dan bir teklif geleceği iddia edildi. Sevilla, başarılı stoper Simon Kjaer için sarı-lacivertlilere 10 milyon Euro önerecek.

Yayınlanma: 23.07.2017 - 09:49
Abone Ol google-news

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren ve bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Finansal Fair Play yaptırımları nedeniyle bonservis bedeli elde etmeden kadrosuna bonservis bedeliyle yeni oyuncu dahil edemiyor.

Bu yüzden satış yapma imkanlarını değerlendiren sarı-lacivertli yönetime İspanya’dan bir teklif geleceği iddia edildi. Endülüs bölgesinde yayın yapan El Desmarque’nin haberine göre Sevilla, Adil Rami’nin boşluğunu Simon Kjaer’le doldurmak için girişimlere başlıyor.

Danimarkalı başarılı stoper için 10 milyon Euro’yu gözden çıkaran Sevilla’nın teklifine Fenerbahçe’nin de sıcak bakabileceği belirtiliyor. Adil Rami’nin Marsilya’ya transfer olmasıyla stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Sevilla’da yeni Sportif Direktör Oscar Arias’ın transfer listesinde Kjaer ilk sırada yer alıyor.
2015-2016 sezonunun başında 7.5 milyon Euro’ya Lille’den transfer edilen 28 yaşındaki savunmacı, iki sezondur oynadığı futbolla Fenerbahçe’nin öne çıkan isimlerinin de başında geliyor. İtalyan kulüplerinin de radarında yer alan Kjaer, sarı-lacivertli formayla 88 resmi maçta görev yaptı ve 5 gol kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler