Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'den gönderildim

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Medipol Başakşehir'in başarılı oyuncusu Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Emre, Fenerbahçe'den teklif almadığını belirtirken futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'yle yolunun kesişmesini arzuladığını ve futbolu bıraktıktan sonra yöneticilik yapmak istediğini ifade etti.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 10:21
Abone Ol google-news

Medipol Başakşehir’in başarılı orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, TRT Spor’da önemli açıklamalarda bulundu. Performansıyla 37 yaşında yeniden Milli Takım’a seçilen Emre disiplinini “Biraz işkoliğim. Evlendikten sonra futbol hayatımın uzun sürmesini doğru yaşantıma bağlıyorum. Sabah 06.30 gibi kalkıyorum. Kadıköy tarafında oturuyorum ve Başakşehir’e gitmem de yarım saat sürüyor. Akşam eve gidişim de 5-6’yı buluyor” dedi.

Belözoğlu, “Yaş ilerledikçe vücudunu da daha iyi tanıyorsun. Evlendikten sonra iş hayatıma da ağırlık vermeye başladım. Yeteneğiniz varsa ve çalışırsanız faydasını görüyorsunuz. Saat gece 10’da en geç yatıyorum ve erken kalkıyorum. Hayatta insana verilen en büyük şey evlat. Allah hiç kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Onlar olduğunda bencilliği bırakıyorsunuz. Şu anda yaşları da güzel. Allah verirse 1.5 ay sonra da kızımız olacak” ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİLİK SİNYALİ

Deneyimli oyuncu Fenerbahçe’den teklif alıp almadığı ile ilgili de şu sözleri sarfetti: “Fenerbahçe’den resmi teklif almadım ama yönetici büyüklerimle konuştuğum oldu. Medipol Başakşehir, ben ayrıldığımda bana sahip çıktı. Fenerbahçeli olduğum gerçeğini hiçbir zaman söylemekten gücenmedim. Fenerbahçe benim çocukluğumda tuttuğum takımdı. Bir gün inşallah futboldan sonra Fenerbahçe ile yollarımız kesişir. Spor yöneticiliği hayalim var ama ne kadar olur? Teknik direktörlük diplomam da var. Sportif direktörlük eğitimine de katıldım. Eğitimimle ve donanımlarımla ülkemizde inşallah bize inanılan yerlerde çalışmak isterim. Futbolu bıraktıktan sonra yurt dışına gidip birkaç program değerlendirebilirm. UEFA’nın bir programı var. Bir sene daha futbol oynama planım var. Kendine baktığınız sürece bu mesleği yapabilirsiniz. Türkiye’nin en sistemli takımında kendimi bulduğum için benim yaşımda olan arkadaşlarım futbolu bıraktılar. Bu sene hayırlısıya bir bitsin, sonrasına bakacağım.”

‘FENERBAHÇE’DEN GÖNDERİLDİM’

Sarı-lacivertli kulüpten ayrılık sürecine de değinen Emre, “Fenerbahçe dışında tüm takımlardan isteğimle ayrıldım. Yalnızca Fenerbahçe’den gönderildim. Diğer takımlarda kendi isteğimle gittim. Inter’de bir karar aldım ve İngiltere’ye gittim. Oradan da ayrılma kararını ben aldım. Orada da kendime bakmayı bilmiyordum. Futbolu hayatımın merkezinden çıkarmıştım o dönemde. Hiç bir zaman Fenerbahçe’ye kırgınlığımız olamaz. Yönetici büyüklerimizden birazcık daha telefonla öğrenmek yerine farklı şekilde öğrenmek isterdim. Bu kırgınlık değil ama beklenti. Fenerbahçe’yi kendime daha ait hissettim” dedi.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler